Imagini inedite cu Monica Tatoiu în tinerețe. Cum arăta pe vremea când se iubea cu Florin Călinescu

Badea Violeta 09.02.2023, 15:52

În vârstă de 66 de ani, Monica Tatoiu este, fără dar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei de afaceri de la noi din țară. Aceasta și-a câștigat notorietatea prin aparițiile sale în cadrul diferitelor emisiuni televizate. Cu toate astea, puțină lume știe cum arăta vedeta în tinerețe, pe vremea când se iubea cu Florin Călinescu. Fanii au recunoscut-o cu greu pe fosta profesoară de matematică!

Cum arăta Monica Tatoiu în tinerețe. Imaginile au fost făcute publice acum

Monica Tatoiu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Aceasta a terminat Facultatea de Matematică și a lucrat mai bine de un deceniu în domeniu.

De asemenea, a devenit doctor în matematică la Universitatea din Iași, în anul 1990. Ulterior, după ce a renunțat la catedră, Monica Tatoiu a intrat în lumea afacerilor și s-a bucurat de un succes răsunător.

Pe lângă o carieră impresionantă, Monica Tatoiu a avut și o viață personală interesantă. În liceu, aceasta s-a iubit cu Florin Călinescu, fostul jurat de la „Românii au talent”. Se întampla la începutul anilor ’70, când cei doi erau colegi de clasă la Liceul Iorga din Timișoara.

Iubiea celor doi a ținut până la finalul liceului. Ulterior, Florin Călinescu a mers să studieze actoria, în timp ce Monica Tatoiu s-a îndreptat către matematică.

La facultate, viitoarea profesoară de matematică și afaceristă avea să-l cunoască pe Radu Stoenescu, asistent la Politehnică. Cei doi s-au căsătorit în anul 1977, dar au divorțat după doar trei luni.

Citește și Monica Tatoiu a colaborat cu serviciile secrete românești. „Am făcut-o pentru că mi-a plăcut”!

Monica Tatoiu 4
Monica Tatoiu 

Monica Tatoiu a vorbit despre regretele sale

În urmă cu ceva timp, Monica Tatoiu a fost invitată în cadrul unei emisiuni prezentate de Teo Trandafir. Acolo, fosta femeie de afaceri a vorbit despre regretele din viața sa.

„Au fost două sau trei chestii pe la 23 de ani pe care nu le-aș mai repeta, dar la 23 de ani ești atât de iresponsabilă… Monica Tatoiu e rezultatul a 60 de ani de experiențe sus jos”, a spus aceasta, la Kanal D.

„Dacă intram în politică, auzeați despre mine niște lucruri și ați fi văzut niște… Asta e motivul pentru care nu am intrat în politică”, a spus simpatica pensionară.

Citește și Momente de coșmar pentru Monica Tatoiu și soțul său. Au trecut prin situații extreme în vacanța exotică din Caraibe. „În ultimul moment am sărit din avion”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...