Imagini inedite cu Maria Băsescu, la 69 de ani. Cum arată soția lui Traian Băsescu acum FOTO

Stan Filon 23.10.2020, 19:36

Maria Băsescu se apropie vertiginos de vârsta de 70 de ani, dar încă arată foarte bine și este plină de energie. Nici se poate altfel, deoarece ai nevoie de ceva energie când vin nepoții vizită, mai ales când ai patru. Maria Băsescu nu are timp să se plictisească, cu atâția copii în casă.

Cum arată Maria Băsescu, la aproape 70 de ani

Fosta primă Doamnă a profitat de ziua frumoasă și și-a scos fetele, cu tot cu nepoți în oraș. Au ales ca destinașie faimosul Muzeu al Satului, aflat în București. Soarele a strălucit pe cer, așa că le-a fost foarte ușor să se distreze în aer liber.

Maria Băsescu are trei nepoți de la mezina Elena și unul de la Ioana. Cu toții s-au distrat în curtea Muzeului Satului, unde micuții au putut să vadă cum erau casele construite acum o sută de ani, dar și ce se găsea prin gospodăriile românilor, în urmă cu sute de ani.

Maria Basescu si-a scos nepotii la Muzeul Satului
Maria Basescu si-a scos nepotii la Muzeul Satului

Fosta primă Doamnă și-a scos fetele și nepoții la Muzeul Satului

Înzestrați cu voie bună și cu zâmbetele pe chipuri, aceștia au făcut câteva poze de familie la Muzeul Satului. Este cunoscută relația apropiată pe care Traian și Maria Băsescu o au cu nepoțeii lor. Singura perioadă în care au fost neviți să stea separați a fost de Paște, când au fost nevoiți să rămână fiecare acasă, din cauza pandemiei de coronavirus.

Imediat cum măsurile de restricție s-au mai relaxat, familia Băsescu s-a reunit ori de câte ori au avut ocazia. Fosta primă doamnă are un tonus de invidiat și cu greu i-ai da 69 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în septembrie. Îmbrăcată în blugi și cu o bluză lejeră, Maria Băsescu a fost toată un zâmbet în timpul plimbării și a ședinței foto alături de nepoțeii săi.

Maria Băsescu are un singur regret în viață: nu a mai putut lucra. Îi plăcea să meargă la locul ei de muncă și să fie activă, înconjurată de oameni.

”De 15 ani sunt casnică. Nu am fost așa dintotdeauna. Când m-a cunoscut soțul meu lucram în turism, pe Litoral. Și imi plăcea foarte mult, pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu.

Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, îmi plăcea compania, agitația. Oricum, acum e prea târziu.

După o pauza de 15 ani e greu să-ți reiei activitatea. Mi-am ieșit din mână, cum se spune”, declara soția fostului președinte al României.

Urmăriți Impact.ro și pe