Imaginea neputinței: Viorel Lis, în scaun cu rotile. Fotografia făcută publică de Oana dezvăluie cum a ajuns fostul primar, la 78 de ani. Foto

Anca Manolica 24.11.2022, 16:14

Oana și Viorel Lis s-au confruntat în ultima vreme cu multe probleme din cauza stării de sănătate precare a fostului primar al Capitalei. Acesta a ajuns de mai multe ori pe patul de spital, iar tratamentul pe care îl urmează este unul dur, dar și extrem de costisitor. Recent, Soția acestuia a postat o fotografie pe rețelele sociale, care a emoționat pe toată lumea. Din păcate, Viorel Lis este acum în scaun cu rotile. Iată ce mesaj a transmis Oana.

Viorel Lis a ajuns în scaun cu rotile

Fostul edil al Capitalei se confruntă cu multe probleme de sănătate, ajungând în ultima perioadă de mai multe ori pe mâna medicilor. Oana Lis a fost tot timpul lângă el, susținându-l din toate punctele de vedere.

Recent, vedeta a postat o fotografie emoționantă cu soțul ei pe rețelele sociale, în timp ce se afla în scaunul cu rotile, în spital. Vedeta i-a transmis acestuia și un mesaj de iubire, care a înduioșat pe toată lumea. De altfel, Oana Lis a fost mereu activă în mediul online, împărtășind fanilor săi toate momentele grele prin care a trecut. Vezi poza în Galeria Foto.

„Bătrânețea vine uneori cu provocări la care nici nu te așteptai. Te iubesc!”, a scris vedeta în descrierea fotografiei postată pe rețelele sociale.

Oana și Viorel Lis
Oana și Viorel Lis

Cei doi se descurcă extrem de greu cu banii

În ultimele luni, Oana și Viorel au trecut prin momente extrem de dificile, atât din punct de vedere al sănătății, cât și financiar. Mai mult, soția fostului edil al Capitalei s-a văzut nevoită să își amaneteze verigheta, pentru a putea face față cheltuielilor cu tratamentul, care este unul costisitor. Bărbatul în vârstă de 78 de ani a vorbit recent despre problemele de sănătate și a spus că nu are foarte mulți bani.

„Am avut o perioadă grea, foarte grea, când credeam că nu o să îmi mai văd casa și soția, dar am trecut prin ele. (…) Eu am avut și încă am diabet. Și prima dată am avut o operație de colecist care era foarte gravă.

Am fost internat, pe urmă am avut o semipareză care nu m-a mai lăsat să mă mișc singur, mă ajuta cineva. Pe urmă am avut infarctul acela la care am avut o intervenție (…) Am rămas paralizat!

Nu mai pot să merg. (…) Eu nu am bani foarte mulți, îmi pare rău, de multe ori m-au atacat unii că am făcut, că am dres, dar acum se uită lumea în contul meu, se uită la ce proprietăți am și nu am nimic”, a spus Viorel Lis, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...