Imaginea care trădează adevărata relație dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Puțini au observat acest detaliu semnificativ

Diana Dumitrache 17.07.2020, 13:09

Deşi a suferit enorm după ce a fost părăsită de George Burcea, jumătatea blondă a trupei Andre iubeşte din nou. Iată imaginea care trădează adevărata relație dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint.

Imaginea care trădează adevărata relație dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Andreea Bălan este o femeie extrem de puternică! În ciuda faptului că a fost înşelată în trecut de Keo, apoi părăsită de tatăl fetiţelor ei, artista are din nou zâmbetul pe buze. Cântăreaţa se iubeşte cu Tiberiu Argint de câteva săptămâni. Chiar dacă cei doi nu au recunoscut, Andreea şi Tiberiu au fost surprinşi împreună pe litoral. Aceştia s-au sărutat, s-au ţinut de mână şi au dansat pe plajă ca nişte adevăraţi îndrăgostiţi.

Fanii urmăresc acum orice mişcare a frumoasei blondine. Aceştia au remarcat că una dintre fotografiile postate de curând de Andreea este făcută chiar acasă la noul iubit. Mobila, ceaşca de cafea şi decoraţiunile au dat-o de gol pe cântăreaţă.

Aşa cum era de aşteptat, internauţii de pe Instagram au felicitat-o pentru noua relaţie.

Semnul care trădează adevărata relație dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Puțini au observat acest detaliu semnificativ
Semnul care trădează adevărata relație dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Puțini au observat acest detaliu semnificativ

“Meriți toată iubirea de pe pământ! Ne bucurăm dacă tu eşti fericită”. “Întinereşti pe zi ce trece, dragă Andreea”. “Ce frumoasă eşti când iubeşti”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani.

De asemenea, Tiberiu Argint a postat câteva fotografii cu anumite mesaje cu subînțeles. Cu siguranţă, au fost dedicate Andreei.

„Toate lucrurile care contează merită haosul”. „Până la lună și înapoi” sunt doar câteva dintre descrierile lui Tiberiu Argint.

Andreea Bălan, în plin divorţ de George Burcea

În iarnă, Andreea Bălan şoca pe toată lumea cu anunţul divorţului de actor. Deşi cei doi păreau mai uniţi ca niciodată, iată că lucrurile stăteau cu totul altfel între ei. George Burcea ar fi plecat de acasă după o perioadă în care se certa mereu cu îndrăgita cântăreaţă.

Artista a suferit cunt, mai ales că îl iubea enorm pe tatăl fetiţelor ei, Ella şi Clara. Mai mult, a sperat până în ultima clipă că actorul va mai acorda o şansă căsniciei lor.

Dacã nu mai locuim sub acelaşi acoperiş, nu înseamnă cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei şi îi vizitez la 2-3-5 zile ( în funcţie de activităţile profesionale). Este cert faptul cã fetiţele mele suferã pentru cã nu sunt acolo în fiecare zi, dar în acelaşi timp consider cã ei, copiii, suferã mai mult dacã se dezvoltã într-o familie cu violenţă fizicã sau psihicã, cu ţipete şi frustrãri din partea părinţilor, a scris George Burcea pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...