Imaginea care arată clar ce se întâmplă în cuplul Alina Sorescu – Alexandru Ciucu. Nu mai e urmă de îndoială

Badea Violeta 21.01.2022, 07:44

Potrivit zvonurilor care circulă în ultima vreme în presă, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar fi divorțat în secret, după un mariaj de mai bine de 10 ani. O postare recentă a creatorului de modă, în schimb, vine să demonteze informațiile vehiculate în mass media. Acum a venit rândul cântăreței să dovedească că, de fapt, ea și partenerul ei nu s-au separat. Iată ce imagine a postat!

Ce se întâmplă între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu după mai bine de 10 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mulți ani. Cei doi și-au unit destinele în anul 2010 și au împreună două fetițe superbe, pe Elena Carolina și Ana Raisa.

De ceva vreme însă se tot zvonește că cei doi soți s-ar fi separat după ce celebrul designer a fost surprins în compania unei domnișoare blonde, care este și bună prietenă cu artista.

În ciuda speculațiilor legate de divorț, cei doi parteneri nu au făcut nicio declarație publică despre o eventuală separare.

O postare recentă a lui Alexandru Ciucu vine, în schimb, parcă să clarifice toate informațiile vehiculate în presă. Acesta a publicat o imagine în care apare alături de Alina Sorescu și cele două fiice ale lor, semn că cei doi formează încă un cuplu.

Recent, celebra cântăreață a postat și ea un filmuleț pe o rețea socială, iar imaginile sunt destul de concludente. Artista a fost surprinsă atât cu inelul de logodnă, cât și cu verigheta, ceea ce demonstrează că cei doi sunt încă împreună.

Cum s-au cunoscut Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România. Cei doi s-au cunoscut în anul 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatorii festivalului. Cel care le-a făcut cunoștință a fost nimeni altul decât Cătălin Botzatu.

„În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință.

El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt. Nunta am făcut-o în 2010. ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta”, povestea artista în urmă cu ceva timp.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns în fața altarului în anul 2010, iar nunta a fost una cu fast. Frumoasa cântăreață a purtat nu mai puțin de trei rochii de mireasa, toate create special pentru ea chiar de actualul ei sot, creatorul de modă Alexandru Ciucu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...