Imagine rară cu Nicole Cherry în postura de nașă. Ținuta a fost creată de același designer care s-a ocupat de rochia de logodnă a fiicei lui Mircea Geoană

Badea Violeta 12.08.2022, 15:10

Nicole Cherry a avut parte joi, 11 august, de momente extrem de fericite! Cântăreața a apărut în ipostază de nașă. Vedeta a publicat pe rețelele sociale câteva fotografii din biserică, iar alături i-a fost nimeni altul decât partenerul său de viață, Florin Popa. Artista a arătat senzațional. Iată ce ținută a purtat!

Cum arată Nicole Cherry în postura de nașă

Momente de bucurie pentru Nicole Cherry! Frumoasa cântăreață s-a pregătit intens joi, pe data de 11 august, pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei.

Artista a avut rolul de nașă și a strălucit într-o ținută creată de același designer care s-a ocupat și de rochia de logodnă a fiicei lui Mircea Geoană.

Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa, au creștinat băiețelul fostei concurente de la „Bravo, ai stil”, Larisa Udilă. Bruneta și-a unit destinul cu Alexandru Ogică și a deveni mamă în urmă cu un an de zile. Cei doi nași s-au bucurat de clipe speciale alături de finul lor, care a primit numele de Milan.

După ce s-a termina slujba, toți au mers la restaurantul unde s-a ținut petrecerea. Larista Udilă și partenerul ei au ales un local de lux pentru marele eveniment, iar decorul a fost unul special.

Nicole Cherry
Tinuta superba aleasa de cantareata Nicole Cherry. De cine a fost creata rochia?

Ce ținută a purtat Nicole Cherry

Ținuta aleasă pentru rolul de nașă și pe care solista a purtat-o a fost una extrem de elegantă. Vedeta a optat pentru o rochie creată de designerul Cristina Săvulescu, care i-a creat rochia de logodnă și fiicei lui Mircea Geoană.

Ținuta a fost una destul de decoltată. În plus, aceasta a avut și o crăpătură adâncă pe picior care i-a scos în evidență silueta perfectă a lui Nicole Cherry.

De asemenea, vedeta și-a accesorizat ținuta cu niște mănuși foarte frumoase, din plasă. În schimb, Larisa Udilă a ales o ținută albă. La petrecere, atmosfera a fost întreținută de Elena Gheorghe, Adri Cristescu, Luis Gabriel.

De asemenea, Diana Matei și taraful Cleante au ridicat invitații în picioare cu melodiile lor. Cei prezenți la eveniment s-au distrat pe cinste și au savurat cele mai delicioase preparate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...