Ilinca Vandici, umilită de actuala iubită a soțului. A sunat-o să-i ceară să divorțeze și a trecut la amenințări: „Te fac de râs”

Beatrice Dumitru 16.05.2023, 15:52
Ilinca Vandici, umilită de actuala iubită a soțului. A sunat-o să-i ceară să divorțeze și a trecut la amenințări: „Te fac de râs”

Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, nu mai formează un cuplu, după șapte ani de iubire. Omul de afaceri are, deja, o nouă iubită, care o terorizează pe vedeta TV. Acesta o sună și îi cere să divorțeze și, mai mult, ar fi și amenințat-o.

„A înjurat-o și a făcut-o în toate felurile pe Ilinca”

Ilinca Vandici (36 ani) și Andrei Neacșu (30 ani) au făcut tot posibilul pentru a-și salva mariajul, dar nu au reușit. Soțul acesteia a părăsit de câteva luni căminul conjugal și s-a mutat într-un apartament de pe Șoseaua Nordului din Capitală, recent achiziționat. „Trecem printr-o perioadă dificilă, nimeni nu este pregătit pentru așa ceva”, a spus Ilinca Vandici despre despărțirea de soțul său.

Surse apropiate din anturajul celor doi au dezvăluit că ruptura dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-ar fi produs în urmă cu doi ani, când în viața bărbatul ar fi intrat o altă femeie. Acum, aceasta ar suna-o pe prezentatoarea de la Kanal D pentru a-i cere să divorțeze, ba chiar ar fi și amenințat-o.

Ilinca vandici, umilită de actuala iubită a soțului. A sunat-o să-i ceară să divorțeze și a trecut la amenințări:
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, pe vremea când formau un cuplu.

Prietena nouă a lui Andrei ar fi sunat-o pe Ilinca și ar fi amenințat-o că o face de râs prin presă dacă nu îi acordă lui Andrei divorțul și trebuie să înțeleagă că el a lăsat-o de ceva vreme. Am înțeles că sunt vreo doi ani de când este împreună cu ea, de când tot se tatonează. Acea fată cică a amenințat-o, a înjurat-o și a făcut-o în toate felurile pe Ilinca. Cei din jurul ei, toți știau că Ilinca, de vreun an de zile, stă despărțită de soțul ei, adică fac doar așa activități de ochii lumii împreună, dar ei de aproape un an de zile nu mai au treabă de nicio culoare”, au spus surse apropiate din anturajul celor noi, potrivit Click!.

Ilinca Vandici, mesaj despre despărțirea de soțul său

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au făcut tot posibilul pentru a-și salva căsnicia, acesta fiind și motivul pentru care, în luna decembrie a anului trecut, au ales să meargă împreună în vacanță în Mexic. Dar problemle din cuplu nu au putut fi rezolvate. După apariția zvonurilor despre despărțire, vedeta TV a transmis un mesaj în care a recunoscut că trece printr-o perioadă foarte grea și are nevoie de liniște și înțelegere.

Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță”, a transmis Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au cunoscut în 2016, iar  câteva luni mai târziu s-au căsătorit. În 2017, a venit pe lume și fiul lor, Zian.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...