Îl mai ții minte pe Alin Oprea de la Talisman? Prin ce probleme trece în ultima perioadă

Îl mai ții minte pe Alin Oprea de la Talisman? Prin ce probleme trece în ultima perioadă. Sursă foto: Cancan

Alin Oprea unul dintre foștii soliști ai trupei Talisman trăiește departe de soția sa Larisa și de cei doi copii ai lor. Dorul îl macină pe artist, dar a înțeles că așa este cel mai bine pentru viitorul copiilor săi. Mai mult, cântărețul a împlinit 22 de ani de căsnicie cu Larisa, ieri, însă din păcate nu au putut sărbători împreună.

Cum arată viața lui Alin Oprea de la Talisman

Alin și Larisa Oprea formează un cuplu de mai bine de 22 de ani și au devenit părinți de la vârstă fragedă. Invitat într-o emisiune de televiziune acum ceva timp, cei doi au dezvăluit că au fost despărțiți chiar de cei doi copii ai lor, Melissa și Adrian. Asta pentru că fata studiază la Londra muzica, iar mama ei s-a mutat cu ea pentru a-i fi aproape.

„Melisa va începe clasa a 9-a la Londra, anul acesta, iar soţia se va muta cu ea acolo. Va fi greu, dar prin copiii noştri îmi îndeplinesc şi eu visurile. Noi am crescut împreună cu ei şi suntem în continuare uniţi. Şi fiul meu, care are 18 ani vrea să studieze tot muzica, la Londra, pe viitor”, mărturisea Alin Oprea, în 2017.

alin oprea, talisman, sotia lui, despartire

Alin Oprea de la Talisman împreună cu soția sa, Larisa. Sursă foto: Viva

Acum, Larisa și cei doi copii ai artistului se află la Londra, acolo unde aceștia studiază, însă în contextul actual cauzat de pandemie, au rămas izolați la domiciliu. Cuplul a împlinit ieri 22 de ani de căsnicie, însă din cauza restricțiilor impuse, aceștia nu au putut ajunge unul la celelălat. Cu toate acestea, Larisa a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant pentru soțul său.

„Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși, chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă. Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi”, a scris soția lui Alin Oprea pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI