Ianis Hagi, ridicat în slăvi! Cum și-a umilit acum colegii, după ce ei l-au ignorat

Marian Cărăvan 14.03.2020, 10:49
Ianis Hagi, ridicat în slăvi! Cum și-a umilit acum colegii, după ce ei l-au ignorat

Deși a fost rezervă în meciul din Europa League pe care Glasgow Rangers l-a disputat în compania formației Bayer Leverkusen (scor 1-3) și a intrat abia în minutul 68, Ianis Hagi a fost ridicat în slăvi de presa belgiană.

Ianis Hagi, ridicat în slăvi! Cum și-a umilit acum colegii, după ce ei l-au ignorat

În meciul tur din optimile de finală ale Europa League, dintre Glasgow Rangers și Bayer Leverkusen, managerul formației scoțiene, Steven Gerrard, a decis să nu-l titularizeze pe Ianis Hagi, atrăgând o serie de reacții negative din partea fanilor. Abia în minutul 68, când germanii conduceau cu 2-0, pe teren și-a făcut apariția fiul lui Gică Hagi.

Cu toate că fotbalistul român s-a aflat pe teren mai puțin de o repriză, site-ul walfoot.be estimează că Ianis Hagi a arătat că este mai talentat decât ceilalţi jucători ai lui Rangers. Mijlocaşul este împrumutat de clubul scoţian de la campioana Belgiei, Racing Genk, unde nu a reuşit să se impună nici când echipa a fost antrenată de Felice Mazzu, nici după ce acesta fost înlocuit de Hannes Wolf.

Ianis Hagi a început să se certe cu scoțienii! Ce s-a întâmplat la ultimul meci

Statistica belgienilor îl pune pe Ianis Hagi într-o lumină favorabilă

În minutele în care s-a aflat pe teren, Ianis Hagi a fost șicanat de colegi, pe alocuri de-a dreptul umilit, când nu a fost lăsat mai întâi să execute un corner, apoi o lovitură liberă. Cu toate aceste obstacole, a reușit să se remarce, iar jurnaliștii de la walfoot.be îl ridică în slăvi.
„În mai puţin de 25 de minute de joc, tânărul român care aparţine în continuare lui Genk atinge de 17 ori mingea, reuşeşte o magică pasă în orb în adâncime şi încearcă două şuturi”, scrie walfoot.be.

„Puţin, dar destul timp pentru a obţine câteva eventuale explicaţii despre puţina încredere pe care i-au acordat-o Hannes Wolf şi Felice Mazzu la Racing Genk. Hagi vrea neapărat să facă diferenţa de unul singur; se enervează că nu poate să execute fazele fixe şi uneori vrea să facă prea multe.

Nu este mai puţin adevărat că a arătat mai mult talent decât toţi coechipierii săi în numai o jumătate de oră de joc”, au mai scris jurnaliștii belgieni.

Managerul Steven Gerrard l-a introdus în teren pe Ianis Hagi în locul lui Kamara, în minutul 68, dar tabela indica deja 2-0 pentru Bayer Leverkusen, care punctase prin Havertz (min. 37) și Aranguiz (min. 67). Gazdele au redus din diferență în minutul 75, prin Edmundson, însă Bailey (min. 88) a stabilit scorul final, Glasgow Rangers – Bayer Leverkusen 1-3.

Urmăriți Impact.ro și pe