VIDEO

Ianis Hagi, avertisment pentru un fost coleg de la Viitorul: „Ai grijă, vin după tine”

Gabriel Peneș 23.08.2022, 16:40
Ianis Hagi, avertisment pentru un fost coleg de la Viitorul: „Ai grijă, vin după tine”

Ianis Hagi, avertisment pentru un fost coleg de la Viitorul. Internaționalul român de la Rangers încă se află pe complicatul drum al refacerii după grava accidentare suferită la genunchi, în ianuarie. Mijlocașul de 23 de ani este optimist, chiar dacă nu se știe exact când va reveni pe teren. Ianis Hagi încă are o cotă ridicată, dar cel mai scump fotbalist român este, la ora actuală, un coleg de la națională cu care a crescut la Academia Hagi.

Ianis Hagi, avertisment pentru un fost coleg de la Viitorul

Ianis Hagi, avertisment pentru un fost coleg de la Viitorul. Mijlocașul român de la Rangers se luptă, încă din ianuarie, cu accidentarea suferită la genunchiul drept. El se află de atunci în recuperare după operația la care a fost supus în urma accidentării.

Lungul drum al întoarcerii lui Ianis Hagi pe teren este imortalizat într-un serial – „Revenirea” din care românul prezintă periodic episoade. De curând, el a postat pe rețelele sociale episodul filmat chiar la Ovidiu și Constanța, la baza de pregătire a echipei condusă de tatăl său, Gică Hagi. Ianis chiar a fost filmat făcând un prim antrenament ușor pe terenurile Academiei Hagi.

„E minunat! Se spune că nicăieri nu e ca acasă. Aici e casa mea, aici mi-am făcut debutul. Datorez mult acestei Academii și tatălui meu. Să revin aici e ceva special.

Mă încearcă mult emoții. Mă simt bine. E bine să fii înapoi pe teren. A fost un antrenament pozitiv. A fost o zi foarte bună, să fiu sincer”, le-a transmis Ianis urmăritorilor săi, în cadrul episodului.

Ianis Hagi, avertisment pentru un fost coleg de la Viitorul: „Ai grijă, vin după tine”
Răzvan Marin, mijlocașul lui Cagliari, este jucătorul român cu cea mai mare cotă de piață, el fiind evaluat la 12 milioane de euro

„Ai grijă, vin după tine”

În aceeași filmare, Ianis Hagi precizează că în primii 20 de jucători români cotați de Transfermarkt, 8 provin de la Academia Gheorghe Hagi. Liderul este Răzvan Marin (26 ani), evaluat la 12 milioane de euro, însă Hagi Jr. este hotărât să schimbe ierarhia. El i-a lansat o amenințare amicală colegului de națională, alături de care a crescut ca fotbalist la Academia Hagi și la Viitorul.

„În urmă cu câteva zile a apărut un Top 20 al celor mai scumpi jucători români. Opt dintre ei sunt de la Academie, la fel ca primii trei. Marin, Cicâldău și cu mine. Dar, evident, nu am jucat în ultimele șase luni, așa că… Sunt al treilea, dar voi fi primul în curând. Marin, ai grijă, vin după tine”, a spus Ianis Hagi, spre finalul celui mai nou episod.

La ora actuală, conform Transfermarkt, Răzvan Marin este urmat în topul celor mai bijne cotați fotbaliști români, de Alexandru Cicâldău (25 de ani, Galatasaray), cu 7,5 milioane de euro și de Ianis Hagi, cu 7 milioane de dolari. Pe locul 4 se află Dennis Man (23 de ani, Parma), cu o cotă de piață de 6,5 milioane de euro.

Locul 5 reunește, la egalitate, trei jucători: Nicolae Stanciu (29 de ani, Wuhan Three Towns), Florin Tănase (27 de ani, Al Jazira) și Darius Olaru (24 de ani, FCSB), toti cu o cotă de 5,5 milioane de euro.

Ianis Hagi este așteptat să revină pe teren abia spre finalul acestui an sau chiar la începutul lui 2023, conform antrenorului de la Rangers, Giovanni van Bronckhorst.

„Este o accidentare complicată, nu mă aștept să revină înainte de pauza pentru Cupa Mondială”, a transmis Van Bronckhorst săptămânile trecute, citat de The Scottish Sun.

Echipa lui Ianis Hagi, Rangers, s-a calificat în play-off-ul Champions League. Ea va susține meciul retur din această fază, contra celor de la PSV Eindhoven. În tur, pe Ibrox Park, scorul a fost egal, 2-2. A doua manșă va avea loc, în Olanda, miercuri, 24 august.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....