Ianis Hagi a făcut spectacol total la revenirea pe teren. Ce a reușit românul

Madlen Moraru 11.07.2020, 16:14
Ianis Hagi a făcut spectacol total la revenirea pe teren. Ce a reușit românul

Ianis Hagi a făcut spectacol total pe terenul de fotbal, odată cu revenirea marcată recent. Fiul legendarului Rege a avut de partea sa și o reușită importantă.

Ianis Hagi a făcut spectacol total la revenirea pe teren

Fiul lui Gheorghe Hagi a intrat pe terenul de fotbal pentru primul meci disputat în echipa celor de la Rangers, de la izbucnirea pandemiei cu coronavirus. Ianis Hagi a ajuns pe gazon după o așteptare de nu mai puțin de șapte săptămâni, din pricina regulilor de distanțare și protecție.

Ianis Hagi a făcut spectacol total la revenirea pe teren. Ce a reușit românul
Ianis Hagi a revenit pe teren în calitate de mijlocaș al celor de la Rangers

Tânărul sportiv a avut un moment decisiv pe gazon, atunci când l-a impresionat pe unul dintre cei mai buni jucători din teren, adică Steven Gerrard. Internaționalul în vârstă de 21 de ani a fost prezent în mini-turneul organizat pe terenul celor de la Lyon. Totodată, în cadrul competiției sportive, mijlocașul Ianis Hagi se va afla joi, pe 16 iulie 2020, față-n față cu Ciprian Tătărușanu. Cei doi se vor întâlni pe gazon ca adversari, acesta activând ca portar pentru Olympique Lyon. Meciul este programat pentru joi, la ora 21:45. Potrivit celor de la sport.ro,

Ce a reușit românul

Datorită golurilor pe care jucătorii Basseuy și Morelos le-au marcat, de 2-1, Rangers s-a impus foarte mult pe teren. Ianis Hagi urmează să mai aibă meciul amical cu Lyon pe care oranizatorii l-au stabilit pentru săptămâna viitoare.

După ce i s-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a juca în continuare la formația scoțiană de fotbal, acesta a reușit doar să îl impresioneze pe managerul Steven Gerrard. Fiul Regelui i-a impresionat și pe fanii scoțieni, de aceea a fost decis să fie semnate actele oficiale ale transferului de la Genk, de unde Ianis Hagi venise temporar la Rangers, sub formă de jucător de împrumut, în iarnă. Rangers a plătit 3,5 milioane de euro celor de la Genk pentru Ianis Hagi. La rândul său, acesta a avut și cel mai mare salariu de la Rangers, cel de 1,1 milioane de euro, pe an.

Urmăriți Impact.ro și pe