Horoscopul zilei de vineri, 1 aprilie. Se anunţă un final de săptămână cu mulţi bani pentru nativii Peşti

Astrolog Roxana Lușneac 31.03.2022, 20:47
Horoscopul zilei de vineri, 1 aprilie. Se anunţă un final de săptămână cu mulţi bani pentru nativii Peşti

Prima zi a lunii aprilie este una extrem de prolifică din punct de vedere astral, mai mulți nativi urmând să înceapă această perioadă cu o energie bună. Horoscopul de vineri, 1 aprilie, anunță un final de săptămână caracterizat de succes în plan financiar pentru zodia Pești. Pentru cei care speră să aducă norocul în viața lor, aceștia pot apela la culorile norocoase galben și roz, dar și la numerele care sporesc șansele de reușită: 6, 15 ,23, 32, 37, 40.

Horoscopul de vineri, 1 aprilie. Ce previziuni astrale sunt anunțate pentru această zi

Berbec

Din punct de vedere emoțional ai nevoie de un nou început, iar aspectele actuale te ajută să îți faci o mai bun[ organizare a programului, dar și a modului în care îți consumi energia. Înainte de a-i pune pe ceilalți pe primul plan, a venit momentul să te pui pe tine.

Taur

Este posibil să ai destul de multă muncă pe care trebuie să o termini într-un numit timp, iar acest aspect pare să te streseze. Folosește-ti toata energia pentru a te implica în tot ce ce ceea ce ține de procesul tău creativ, fără a te simți prost că tu faci lucruri diferite de cei din jur.

Gemeni

Casa imaginii tale se activează astăzi, iar odată cu acest aspect noi potențial prieteni, susținători pot să-ti se apară în drum. Dacă hotărăști să pui un mai mare accent asupra modului în care te prezinți în societate, o investiție financiară în acest sens este de bun augur.

Rac

Din punct de vedere profesional este posibil să aveți de-a face cu noi oportunități sau proiecte care vin în drumul vostru în acest moment. Aspectele actuale arată o dezvoltare a carierei, iar soarele vă ajută să aveți inițiativa și să credeți în propriile idei.

Leu

Tu știi foarte bine care este conexiunea ta cu Universul, dar și faptul că acesta îți trimite semne prin care să îți arate că tu ai dreptate la ceea ce percepi prin intuiția ta. Nu trebuie să te scuzi în fața celorlalți de părerile pe care le ai sau de alegerile pe care le faci, atât timp cât tu ești fericit.

Fecioară

Aspectele astrale pot să te ajute astăzi să creezi conexiuni importante cu oameni de care cumva ai nevoie în viitor în proiectele tale. Mercur te ajută să-ți împărtășești credințele și ideile pe care vrei să ți le îndeplinești în următoarele șase luni de zile, si așa le trimiți Universului.

Horoscopul de vineri, 1 aprilie
Horoscopul de vineri, 1 aprilie

Balanță

Aspectele pe care harta le scoate astăzi în evidență sunt legate de inima ta și de sectorul emoțional de care trebuie să te ocupi un pic mai mult. Achiziționarea unui obiect important pe care să îl apreciezi și care să te ajute să te simți bine poate fi esențială.

Scorpion

Aspectele actuale te pot face să fii foarte motivat în tot ceea ce îți propui de-a lungul zilei. Sectorul guvernat de sănătate și de starea de bine are nevoie de o atenție deosebită, ceea ce înseamnă că sportul sau vitaminele te vor ajuta să te simți în formă.

Săgetător

Vibrațiile actuale din casa a cincea te pot motiva destul de tare să vrei să te distrezi mai mult sau să îți iei mai mult în serios pasiunile. Lună nouă este cea care te ajută să vezi exact ce ți-ai dori să primești de la viitor, deci nu ezita să îți pui dorințe.

Capricorn

Astăzi este o zi în care te poți simți foarte motivați să pui ordine în viața ta. Energia de care ai parte te poate duce la noi proiecte legate de casă, chiar dacă pe moment te îndoiești că vei putea să le realizezi. Folosește-ți intuiția pentru a accesa puterea Universului.

Vărsător

Lună nouă vine pe harta dorințelor tale, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îți fie frică să trimiți gânduri pozitive spre Univers și spre îndeplinire. Nu îți fie frică să îți arăți slăbiciunile și să spui exact ceea ce gândești pentru că acest lucru îți va aduce vindecare.

Pești

Din punct de vedere financiar norocul pare să fie de partea ta în acest moment, totusi trebuie să ai grijă să eviți cheltuielile făcute într-un mod impulsiv. Din fericire în partea a doua a zilei poți să îți faci un plan real de organizare a bugetului împreună cu partenerul de viață.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...