Horoscopul zilei de joi, 17 februarie. Scorpionii trebuie să facă pace cu trecutul

Astrolog Roxana Lușneac 16.02.2022, 20:52
Horoscopul zilei de joi, 17 februarie. Scorpionii trebuie să facă pace cu trecutul

O nouă zi înseamnă noi provocări pentru nativii din zodiac. Horoscopul de joi, 17 februarie, se anunță unul marcat de introspecție pentru unele zodii, în timp ce altele apreciază momentele bune de care se bucură astăzi. Totodată, astrele aduc șanse importante pentru nativi prin culorile norocoase, maro și portocaliu, dar și prin numerele norocoase: 3, 14, 26, 30, 38 și 40. Încearcă să fructifici toate aceste ocazii speciale.

Horoscop, joi, 17 februarie. Ce au pregătit astrele pentru nativii din zodiac

Berbec

Aspectele zilei de astăzi este posibil să-ți aducă foarte multe surprize, având în vedere faptul că planetele sunt ca într-un carusel cosmic. Dacă în trecut ai avut grijă de cei din jurul tău, acum universul te va recompensa. Conjuncția între Venus și Marte te va ajuta să pui foarte multă pasiune în tot ceea ce faci.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a te ocupa de imaginea ta în societate sau pentru a face anumite proiecte fabuloase. Marele benefic Jupiter îți aduce vibrațiile perfecte pentru a-ți scoate în evidență talentele, aptitudinile. Încearcă să ai mai multă încredere în tine.

Gemeni

Având în vedere aspectul marelui benefic Jupiter asupra ta astăzi, poți să primești o recunoaștere a meritelor tale în tot ceea ce ține de sectorul muncii. Încearcă să nu te mai îndoiești de propriile decizii pe care le-ai făcut în trecut, pentru că ele te-au adus în acest punct.

Rac

Astăzi este posibil să ai parte de niște întâlniri interesante cu anumiți oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Anumite treburi legate de casă, de moșteniri sau de acte trebuie rezolvate cât de curând pentru a invita probleme care pot apărea ulterior.

Leu

Este posibil să fiți nevoiți să faceți niște alegeri importante în următoarea perioadă de timp în tot ceea ce ține legat de casă și cumva asta vă atinge direct și sectorul vostru emoțional. Aspectul carierei este încărcat cu idei creative și futuriste, trebuie însă să aveți un pic mai mult curaj să le îmbrățișați.

Fecioară

Este foarte important să vă faceți treaba serios în această perioadă de timp, pentru că rezultatele bune vor veni dacă aveți răbdare. Încercați să nu aveți atât de multe așteptări de la cei din jurul vostru, ci să vă concentrați mai mult asupra propriei persoane.

Horoscopul de joi, 17 februarie
Horoscop joi, 17 februarie

Balanță

Sunt anumite lucruri pe care trebuie să le lăsați în spate sau să faceți pace cu ele, pentru că altfel nu puteți să mergeți înainte. Imaginea voastră este foarte importantă și trebuie să investiți mai mult pentru a vă promova serviciile sau pentru a inspira încredere colaboratorilor.

Scorpion

Deși pe sectorul casei voastre și a familiei au fost destul de multe evenimente care s-au întâmplat în ultima perioadă de timp, asta nu înseamnă că nu trebuie să învățați să iertați acei oameni care v-au făcut rău în trecut sau care v-au dezamăgit. Pentru un viitor mai bun trebuie făcut pace cu trecutul.

Săgetător

Sunt foarte multe aspecte care indică pasiune în semnul vostru în acest moment, ceea ce înseamnă că tot ceea ce întreprindeți este încurajat de planeta de foc în Marte, iar pe de altă parte, frumosul și energia pozitivă sunt aduse de micul benefic Venus. Profitați de aspectele favorabile!

Capricorn

Mercur vă aduce acel noroc care vine prin intermediul comunicării , ceea ce trebuie folosit cu tact si diplomație. Discuțiile cu șefii se pot dovedi a fi favorabile, dacă hotărâți să vă impuneți punctul de vedere într-un mod elegant, dar la subiect.

Vărsător

Aspectele zilei de astăzi sunt favorabile pentru activitățile în comun cu cei dragi. Fie că poți comunica de la distanță sau hotărăști să te întâlnești cu persoane care îți dau o energie pozitivă, trebuie să faci totul pentru a avea o zi bună.

Pești

Partenerul de viață este posibil să aibă mai multă nevoie de atenția ta sau de părerea ta în legătură cu anumite probleme cu care se confruntă. Încearcă să te implici doar atât cât ți se cere, pentru a nu ți se reproșa apoi că vrei să preiei controlul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...