Horoscopul zilei de duminică, 3 iulie 2022. Zodia care este rănită de o persoană dragă

Astrolog Roxana Lușneac 02.07.2022, 14:41
Horoscopul zilei de duminică, 3 iulie 2022. Zodia care este rănită de o persoană dragă

Ultima zi a săptămânii aduce surprize pentru mulţi dintre nativi, dar şi o veste rea pentru o zodie care va fi rănită de o persoană dragă. Află şi tu ce îţi rezervă astrele pentru duminică, 3 iulie 2022.

Horoscopul zilei de duminică, 3 iulie 2022. Berbec

Aspectele zilei de astăzi te susțin să îți pui în ordine toate treburile mai ales dacă în ultima perioadă de timp energia din jurul tău a fost ceva mai haotică. E un moment bun pentru curățare energetică și pentru a încerca să trăiești mai mult în prezent decât în viitor.Foloseşte cifra 7 şi culoarea roşu pentru mai mult noroc.

Taur

Aspectele actuale care se activează în acest moment țin de partea creativă și distractivă a vieții. Folosește energia actuală pentru a te bucura de cele mai frumoase lucruri, evitând să cheltui în exces și stabilindu-ţi un buget clar. Numărul 3 și culoarea bej îți aduc noroc astăzi.

Gemeni

Aspectele zilei de astăzi te ajută să te organizezi mai bine în tot ceea ce ține de casă și de anumite decizii pe care trebuie să le iei în legătură cu aceasta. E un moment bun pentru a-ți crea propriul sanctuar și pentru a găsi liniștea și confortul mental, iar cifra 1 și culoarea turcoaz îți aduc noroc.

Rac

Aspectele actuale te pot ajuta să eviți un conflict, mai ales atunci când vrei să îți vezi de treaba ta încercând să eviți să te uiți în curtea vecinului. Nu trebuie să îți fie frică să te bazezi pe familie și pe prieteni atunci când vine vorba de susținere. Folosește cifra 3 și culoarea roz pentru mai mult noroc.

Leu

Vibrațiile zilei de astăzi îți aduc liniște în viața ta, mai ales atunci când vine vorba de casă, de familie și de lucrurile care te susțin în această viață. Folosește energia actuală pentru a te întâlni cu prietenii și pentru a petrece un timp de calitate împreună cu aceștia. Folosește cifra 5 și culoarea verde pastel pentru mai mult noroc.

Fecioară

Astăzi este o zi în care poți să ai ceva mai multă grijă de tine, mai ales dacă în ultima perioadă de timp ai cam făcut exces atunci când vine vorba de efort. Ascultă-ţi sufletul și nevoile acestuia, iar dacă în partea a doua zilei ești invitat undeva, nu ezita să accepți. Cifra norocoasă de astăzi pentru tine este 9 și încearcă să te folosești mai multe culoarea verde.

Horoscopul zilei de duminică! Află şi tu ce îţi rezervă astrele
Horoscopul zilei de duminică! Află şi tu ce îţi rezervă astrele

Horoscopul zilei de duminică, 3 iulie 2022. Balanţă

Încearcă să nu te critici foarte mult pe tine astăzi, mai ales atunci când vine vorba de anumite gânduri care îți vin din subconștient sau din trecut. În drumul tău poate veni o oportunitate extraordinară de a lucra mai mult la tine și la evoluția personală. Astăzi ai noroc dacă folosești culoarea galben și numărul 2.

Scorpion

Este posibil ca în acest moment să te simți ceva mai rănit de o anumită persoană în care ți-ai pus toată încrederea, dar și sinceritatea. E un moment bun pentru împăcare, dar și pentru admiterea greșelilor, pentru că doar așa vei reuși să ai parte de un început curat și să construesti o fundație stabilă a acestei relații. Folosește culoarea verde deschis și numărul 8 pentru noroc.

Săgetător

Astăzi îți iese foarte ușor în evidență partea ta care își asumă controlul asupra celorlalți şi asupra situațiilor care se întâmplă în acest moment în viața ta. Călătoriile sunt indicate, iar energia aia ta este foarte productivă atunci când vrei să îți organizezi treburile pe care le ai de făcut. Folosește numărul 5 și culoarea roz pentru mai mult noroc.

Capricorn

Dacă îți dorești să atingi un anumit obiectiv în viața ta sau să îți atragi anumite lucruri prin prisma universului, acum este un moment bun pentru a încerca să îți aduni gândurile și ideile într-o singură direcție. Folosește culoarea alb și cifra 1 pentru mai mult noroc.

Vărsător

Astăzi este posibil să te gândești la anumite schimbări pe care trebuie să le faci în casa ta, sau de care pur și simplu ai nevoie pentru o nouă energie. Vibrațiile actuale te încurajează să scapi de ceva vechi pentru a invita ceva nou în viața ta care să îți aducă o stare de bine. Folosește cifra 2 și culoarea roșu pentru ceva mai mult noroc.

Peşti

Iubirea este cea care îți dă energia astăzi și te ajută să te activezi chiar și atunci simți că ești foarte obosit. Ceva mai multă mișcare nu ți-ar strica, iar o întâlnire cu prietenii te pot scoate din starea de stres, aducându-ți un confort emoțional. Cifra 7 și culoarea verde închis îți aduc noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe