Horoscopul zilei de duminică, 17 iulie 2022. Zodia care primeşte o veste extraordinară

Astrolog Roxana Lușneac 16.07.2022, 18:00
Horoscopul zilei de duminică, 17 iulie 2022. Zodia care primeşte o veste extraordinară

Ziua de duminică aduce momente frumoase pentru zodii. Unii nativi ar trebui să profite de weekend pentru a se odihni, în timp ce o zodie primeşte o veste extraordinară. La ce trebuie să te aștepți de la ziua de duminică, 17 iulie 2022:

Horoscop duminică, 17 iulie 2022. Berbec

Dacă vrei să simți mesajele pe care Universul ți le transmite, n-ar strica să ai parte de ceva mai multă liniște, pentru ca acestea să fie mult mai clare. E un moment bun pentru a-ți asculta intuiția, dar și pentru a folosi cifra 3 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Taur

Vibrațiile actuale sunt extraordinare pentru a te motiva, dar și pentru a-i susține pe ceilalți în tot ceea ce întreprind. Planeta pasiunii, Marte, te ajută să ai energia necesară pentru a face tot ceea ce îți propui. Folosește culoarea verde deschis și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Astăzi este o zi în care nu te poți baza întru totul pe intuiția ta, pentru că anumite aspecte pot fi destul de confuze. E un moment bun pentru a te odihni, pentru a sta calm și pentru a găsi o claritate care să te ajute. Folosește cifra 7 și culoarea verde deschis pentru mai mult noroc.

Rac

Atunci când înveți să scapi de acele lucruri care nu îți sunt de folos în viața ta și care nu îți aduc o energie pozitivă, începi să devii mai sigur de propria ta putere și începi să prinzi încredere în capacitățile tale. Astăzi este o zi bună pentru a începe să prinzi control asupra propriei vieți, asupra deciziilor personale. Folosește cifra 1 și culoarea bej pentru mai mult noroc.

Leu

Aspectele zilei de astăzi te poți inspira să faci un pas în spate pentru a putea analiza mai bine situația în care te afli în prezent. E un moment foarte bun pentru a analiza detaliile și pentru a pune cap la cap anumite informații pe care le-ai aflat de curând. Folosește cifra 6 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Fecioară

Chiar dacă nu toate lucrurile merg așa cum ţi-ai dori, asta nu înseamnă că trebuie să le lași să te afecteze mai mult decât este cazul. O veste bună poate veni în partea a doua a zilei, iar cifra 2 și culoarea turcoaz îți aduc noroc pe tot parcursul zilei.

Află şi tu ce îţi rezervă astrele duminică, 17 iulie 2022!
Află şi tu ce îţi rezervă astrele duminică, 17 iulie 2022!

Horoscop duminică, 17 iulie 2022. Balanţă

Universul își dorește ca tu în acest moment să scapi de acele emoții negative sau de stresul mental care te-a tot pus la încercare în ultima perioadă de timp. E un moment bun pentru a te ocupa mai mult de tine, pentru a te relaxa. Folosește cifra 1 și culoarea brun deschis pentru mai mult noroc.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a face pace cu anumite aspecte care în trecut te-au stresat, supărat sau te-au făcut să treci prin anumite stări nemaiîntâlnite. Încearcă să te detașezi și să creezi o relație de colaborare durabilă. Folosește culoarea albastru canar și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Astăzi este posibil să vrei să stai cât mai mult acasă sau cel puțin într-un spațiu în care te simți liniștit și confortabil. E un moment bun pentru a încerca să scapi de energii negative, dar şi de bagajul emoțional. Folosește cifra 4 și culoarea portocaliu dovleac pentru mai mult noroc.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a interacționa mai mult cu cei dragi și pentru a petrece un timp de calitate împreună cu aceștia. E un moment bun pentru a practica meditație, mantre sau pentru a pune un mai mare accent asupra gândurilor pe care le emiți către Univers.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să fii mai atent la detalii și pentru a te bucura de micile lucruri frumoase pe care viața ți le oferă. E un moment bun pentru a începe să faci proiecte, sau cel puțin pentru a te gândi din punct de vedere creativ la acestea. Folosește cifra 1 și culoarea turcoaz pentru mai mult noroc.

Peşti

Astăzi este o zi în care poți să te relaxezi împreună cu cei dragi și poate chiar să te ocupi de anumite planuri de vacanță pe termen scurt. Nu ar strica să ieși un pic din zona ta de confort sau din obiceiurile pe care ți le-ai creat până în acest moment. Folosește culoarea roșu deschis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...