Horoscopul sfârșitului de an: octombrie, noiembrie și decembrie 2020. Două zodii primesc bani în acest interval

Astrolog Roxana Lușneac / 07.10.2020, 16:20
Horoscopul sfârșitului de an: octombrie, noiembrie și decembrie 2020. Două zodii primesc bani în acest interval

Horoscopul sfârșitului de an: octombrie, noiembrie și decembrie 2020. Roxana Lușneac a prezentat horoscopul pentru luna octombrie, noiembrie și decembrie, a anului 2020. Multe zodii vor avea parte de surprize pe acest final de an. De asemenea, există nativi care se vor bucura de succes în toate planurile

Horoscopul sfârșitului de an: octombrie, noiembrie și decembrie 2020. Zodia care va avea succes la locul de muncă

Berbec

Familia le devine mai apropiată, iar împreună cu aceștia au de rezolvat niște acte/treburi/legalizări. Unii nativi întră în posesia unor bunuri care sunt lăsate prin drept să fie ale lor. În următoarea perioada le este evidențiată latura lor comunicativă și vor fi puși cu sau fără voia lor, la înaintare. Aceste aspecte îi vor ține ocupați. E timpul să călătorească, să evolueze spiritual și să lege colaborări la distanțe mai mari sau mai scurte. Familia devine mai apropiată lor, dar odată cu asta mai pot apărea și discuții.

Taur

Anumite  principii le sunt schimbate de ultimele evenimente din viață lor, iar asta îi determina să se apropie mai mult de spiritualitate, de univers sau chiar de Dumnezeu. O perioada bună pentru serviciu și recunoaștere,  dar și pentru noi surse de venit. Taurii vor învăța să fie mai calculați atunci când vine vorba de sectorul financiar, indicat este să învețe să facă economii. Ban la ban trage, deci, cu cât economisiți, cu atât mai mult câștigați. Este un timp bun pentru un serviciu nou, dar și pentru argumente noi în discuțiile cu șefii, părinții sau persoanele din familie. Este indicat să învățați să ascultați și părerile celorlalți, înainte de a vă pune enerva și așa puteți evita discuțiile în contradictoriu.

Gemeni

Urmează să aveți niște experiențe inedite, iar asta vă va arăta că din punct de vedere spiritual sunteți pe drumul bun. Începeți să puneți foarte mult accent pe viața personală și pe propria persoană chiar. Fie că dați startul unui program de dietă sau de îmbunătățire a propriilor abilități (cursuri, sport), tindeți să deveniți destul de defensivi în fața celorlalți. Noi proiecte vin împreună cu noi persoane în viața voastră, ceea ce va animă atmosfera din sufletul și din casa voastra.Gânditi-va mai mult atunci când faceți  alegeri de prietenie sau parteneriat, nu luați oamenii cum par la prima vedere. Sănătatea este un sector căruia trebuie să îi oferiți o atenție deosebită, mai ales imunității, zonei capului  și incheieturilor.

Rac

Toate evenimentele din ultimul timp v-au făcut mai puternici, iar imaginea voastră sociala va evolua. Aspectul mutării la distanță, schimbări casei, serviciului,  a căutării liniștii sufletești și trupești este prezent în următorul an chiar în harta voastră.  Este indicat să oferiți pentru a primi înapoi și să vă asumați numai planuri pe termen lung, deși și proiectele pe termen scurt vă surâd. Aveți grijă însă la relațiile cu ceilalți și la ce își doresc de la voi, pentru că nu ar strica să ascultați ce au de zis. În relația de parteneriat, este important  să vă deschideți sufletul mai des și să comunicați mai mult.

Horoscopul sfârșitului de an: octombrie, noiembrie și decembrie 2020. Această zodie își va dezvolta latura creativă

Leu

Cheltuielile sunt multe, dar până la urmă se vor dovedi a fi utile. Noi proiecte vă pot aduce profituri mari în urmatoarea perioada, mai ales dacă sunt pe domeniu tehnic sau științific. Cu voi totul acum este la nivel internațional, sau cel puțin național, pentru că acolo va doriți să ajungeți. Rudele ar putea încerca să intervină în calea deciziilor voastre. Astrele vă încurajează să fiți creativi, să comunicați bine și să vă îmbunătățiți relațiile cu cei din jur, chiar să fiți caritabili, oferind acea zeciuială. Aveți grijă la sănătate: sistemul gastric și rinichi.

Fecioara

Din punct de vedere sentimental deveniți mult mai selectivi, iar așa puteți trece prin situațiile ce vor veni alături de cine trebuie. Iubirea trebuie să fie un angajament care va da putere reciproc. Pe de altă parte,  sunteți foarte focusați pe carieră, pe ce aveți de făcut și chiar pe noi proiecte. Trebuie să găsiti totuși un echilibru între familie și serviciu, deoarece nu vreți să ratați momente importante. Pe de altă parte, multe fecioare vor simți nevoia să se detașeze de anumiți membri ai familiei sau să își selecteze din cercul apropiaților numai anumite persoane cu care să mai păstreze legătura.

Balanța

Multe din proiectele voastre actuale pot fi legată de casă, renovare, instalații noi. Aceste schimbări sunt necesare, iar pentru a evita orice discuție în relația de cuplu, încercați să comunicați mai mult ce gândiți. Schimbări pot fi și legate de studii, întâlniri  cu persoane care vă pot schimba modul de percepție a lucrurilor. Fie că vreți să încercați ceva nou, fie că vreți să evoluați mai mult spiritual, este bine să nu ieșiți mai mult decât este cazul din propriile limite și valori. Începeți să prindeți mai multă încredere în voi, din punct de vedere mental și al comunicării cu ceilalți, iar asta vă poate ajută să intrați în noi proiecte, relații, cursuri.

Horoscop pentru lunile octombrie, noiembrie, decembrie
Horoscop pentru lunile octombrie, noiembrie, decembrie

Scorpion

Suntem cu toții în sezonul rece și  se înțelege lipsa chefului de a face anumite lucruri. Numai că voi mai mult decât alți nativi trebuie să trageți un pic de voi și să va mobilizați. Acum puteți face multe lucruri remarcabile. Proiectele făcute în parteneriat acum pot avea succes, iar a împumuta bani sau a da cu împrumut poate fi parte din acest tranzit. Acum e timpul să interacționezi mai mult cu familia, să faceți planuri împreună și chiar să cheltuiți bani. Pentru cei căsătoriți deja, aspectul familiei partenerului de viață este scos mai mult la lumină în această perioadă, pe acel sector ceva trebuie rezolvat sau inițiat.

Horoscopul sfârșitului de an: octombrie, noiembrie și decembrie 2020. Zodia care are parte de un nou început

Săgetător

Noi începuturi în viața voastră, noi oameni care apar să vă susțină.  Este indicat totuși să încercați să fiți diplomați în atitudine, pentru a nu jigni fără intenție.Trebuie însă să nu păstrați în amintire decât experiența trecutului, nu și stările prin care acesta v-a pus să treceți, altfel, puteți să vă comportați mai dur în prezent, cu oameni noi, care nu au nicio vină pentru ce vi s-a întâmplat altădată. E un timp bun să vă promovați propriile atu-uri și să vă asumați noi responsabilități.  Multe schimbări în viața voastră socială, aveți însă grijă și de voi și de sănătate.

Capricorn

Aspectele sunt bune din punct de vedere financiar, al dezvoltării, evoluției. Noi proiecte, este timpul pentro o reorganizare pe sectorul muncii. Competitivitatea poate fi o motivație bună.  Pe de altă parte, este posibil să căutați  noi idei să vă extindeți pe cont propriu. Luați-vă vacanțe în care să vă relaxați, să vă dezvoltați emoții pozitive alături de cei dragi și alături de ei veți găsi cele mai bune opțiuni. Nu e timpul  să aveți discuții în contradictoriu care nu sunt necesare. Aceste luni din punct de vedere sentimental pot scoate în evidență faptul că sunteți un om iubit, iar asta va lega și mai mult relația cu jumătatea voastră.

Vărsător

Cheltuielile cresc, mai ales acum când simțiți nevoia să -i ajutați și pe ceilalți sau cumva chiar situațiile din viață voastră vor cere asta. Sectorul familiei, al creativității și al copiilor se activează pe harta, ceea ce îi face pe cei singuri să găsească acel cineva special, iar pe cei deja într-o relație să aibă idei bune despre cum să facă viața lor și a familiei mai bună. E un timp bun să faceți un proiect împreună cu mai mulți oameni sau să faceți niște schimbări în proiectele prezente.

Pești

Intrați în contact cu cât mai mulți oameni importanți și asta va asigura succesul pe viitor. Fie că vindeți ceva, renovați sau cumpărați, este un timp bun să vă implicați în tranzacții legate de bunurile fixe. Puteți avea grijă de cineva din familie și tot la acest subiect trebuie să aveți grijă de relațiile cu cei dragi. Totul se mișcă destul de rapid pentru voi, faceți planuri, mutați biroul sau interesul vostru spre altă direcție. Nodul sud mai are tendința de a vă face să vă izolați,  de aceea nu ar strică să trageți un pic de voi și să vă regăsiți ambiția voastră.

DISCLAIMER:

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI