Horoscopul săptămânii 5-11 septembrie 2022. Zodia lovită de noroc, care va face bani mulți. Ce îi așteaptă pe restul nativilor

Ioana Bucur 05.09.2022, 06:30
Horoscopul săptămânii 5-11 septembrie 2022. Zodia lovită de noroc, care va face bani mulți. Ce îi așteaptă pe restul nativilor

Horoscopul săptămânii 5-11 septembrie 2022 vine cu vești importante pentru toate cele 12 semne ale zodiacului. Unii nativi vor avea parte de noroc cum nici nu au îndrăznit să viseze, iar acest lucru se va simți mai ales în buzunar, vor primi o sumă destul de mare de bani. Previziuni complete pentru următoarele șapte zile.

Horoscopul săptămânii 5-11 septembrie 2022

Toamna a început cu emoții mari pentru unele zodii. În timp ce unii încearcă să se împace cu schimbările pe care au fost nevoiți să le facă în ultima perioadă, alții sunt cu gândul la viitor, cântărind cele mai bune opțiuni.

Berbec

Mercur Retrograd va aduce numeroase conflicte și probleme în cuplu pentru nativii Berbec, unii se vor gândi chiar să își reanalizeze viața sentimentală. În peisaj ar putea să reapară un fost partener de viață.

Taur

La polul opus sunt cei născuți în zodia Taur, care vor redescoperi fericirea alături de partenerul sau partenera de viață. Nativii singuri au șanse mari să înceapă o nouă idilă.

Gemeni

Mercur Retrograd îi va influența și pe Gemeni să își analizeze viața sentimentală. „Ai ocazia să îți dai seama dacă relația în care te afli este cea potrivită pentru tine, însă nu lua decizii majore deocamdată pentru că este o perioadă de confuzie”, explică astrologul Ego.ro.

Horoscopul săptămânii 5-11 septembrie 2022 – Rac

Nativii Rac vor avea ocazia să își repare relațiile cu persoanele care au ieșit din viața lor în ultimele luni. Vor putea comunica mai bine și vor fi cu gândul la plimbări.

Leu

Pentru nativii Leu, comunicarea le va da mari bătăi de cap. Este momentul să se rupă de o relație toxică sau de un atașament emoțional sau financiar.

Fecioară

Fecioarele se vor concentra foarte mult pe sine, pe fericirea lor, pe felul în care arată. Vor avea o stare de spirit foarte bună.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor simți nevoia să se izoleze în următoarele șapte zile, să stea o vreme singuri, cu gândurile lor. Este o perioadă în care introspecția și reevaluarea propriei vieți, propriilor relații, poate aduce revelații importante.

Horoscopul săptămânii 5-11 septembrie 2022. Zodia lovită de noroc, care va face bani mulți. Ce îi așteaptă pe restul nativilor
Horoscopul săptămânii 5-11 septembrie 2022

Horoscopul săptămânii 5-11 septembrie 2022 – Scorpion

Trecutul va redeveni prezent pentru Scorpioni. Mulți nativi vor afla că au fost trădați sau mințiți.

Săgetător

Săgetătorii vor urca trepte importante în carieră, își vor îmbunătăți imaginea profesională. Luna plină ar putea aduce tensiuni în familie.

Capricorn

Capricornii vor fi nevoiți să își restabilească planurile și dorințele pentru viitor, de la carieră până la familie. Trebuie să fie atenți la actele pe care le semnează și la ce depasări fac în următoarele șapte zile.

Vărsător

Vărsătorii pot primi sume destul de mari de bani sau chiar bunuri de la alții. Aceste noi câștiguri ar putea da naștere unor planuri de economii. Ei trebuie să aibă grijă, totuși la cheltuielile inutile. Nu este momentul să plece peste hotare.

Horoscopul săptămânii 5-11 septembrie 2022 – Pești

Nativii singuri vor intra într-o nouă relație, iar cei care au deja un partener sau o parteneră de viață își vor îmbunătăți legătura sentimentală. „Nu este momentul să faci investiții riscante, ci mai degrabă să-ți reorganizezi situația financiară, să rediscuți condițiile unui credit sau modul în care poți returna o datorie”, a explicat Mădălina Manole, astrolog Ego.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...