Horoscopul săptămânal 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Zodia care e vedeta săptămânii

Ioana Bucur 25.09.2022, 22:48
Horoscopul săptămânal 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Zodia care e vedeta săptămânii

Horoscopul săptămânal 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Urmează șapte zile încărcate cu emoții puternice pentru toate cele 12 semne ale zodiacului. Este o perioadă a vindecării, a reparării relațiilor și a iertării, dar și a noilor începuturi Atenție, chiar și nativii care și-au propus să rămână singuri o perioadă au șanse mari să înceapă o nouă idilă.

Horoscopul săptămânal 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – Berbec

Este multă zarvă în sectorul relațiilor tale, dat fiind că aici se petrece Lună Nouă și tot aici va intra și Venus, planeta care guvernează acest sector. Este o perioadă în care vei simți nevoia să ai pe cineva alături și pot intra în viața ta noi persoane, astfel că șansele de a începe o nouă relație sunt foarte mari.

Dacă au existat probleme în cuplu, sunt zile bune pentru împăcare și pentru redescoperirea armoniei și echilibrului în doi. Din punct de vedere profesional, pot apărea noi oportunități de colaborare, noi contracte și te poți asocia în diferite proiecte de grup.

Taur

Venus, guvernatoarea ta, va intra în sectorul muncii și al sănătății, acolo unde se petrece și l Lună Nouă, prin urmare se deschide o perioadă bună pentru a avea grijă de sănătatea ta, pentru a începe o dietă, un nou regim alimentar și pentru a aduce mici îmbunătățiri rutinei zilnice.

La locul de muncă vei observa că muncești cu mai mult spor și mai multă plăcere, ești mai eficient și te vei folosi de talentele și creativitatea ta pentru a-ți îndeplini activitățile. Mulți nativi își pot schimba jobul în această perioadă sau pot trece la un nou program, pot primi sarcini noi și își pot schimba atitudinea față de muncă.

Horoscopul săptămânal 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – Gemeni

Venus va intra în sectorul iubirii tale, acolo unde se petrece și Lună Nouă, iar acest context astrologic te face mai vesel, mai binedispus, cu mai mult chef de viață și distracție. În plus, te bucuri de o creativitate crescută și ai ocazia să-ți îmbunătățești relația cu persoana iubită sau cu copiii. Un nou capitol se deschide în viața ta sentimentală, așa că dacă ești singur poți începe o nouă poveste de iubire. În cuplurile de lungă durată poate fi vorba chiar și de apariția unui copil.

CITEȘTE CONTINUAREA PE EGO.RO.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...