Horoscopul runelor 14-21 mai 2023. Mihai Voropchievici dezvăluie zodiile care dau lovitura spre finalul lunii

Corina Oprea 13.05.2023, 20:32
Horoscopul runelor 14-21 mai 2023. Mihai Voropchievici dezvăluie zodiile care dau lovitura spre finalul lunii

Horoscop rune 15-21 mai 2023. Mihai Voropchievici a făcut cele mai interesante previziuni ale momentului. Numerologul vine cu vești pentru toate zodiile în următoarea săptămână și vorbește despre ce se va întâmpla în viața fiecăruia. Află ce au pregătit astrele pentru tine și cum vor evolua lucrurile în următoarea perioadă.

Ce spun runele în săptămâna 14-21 mai

Zodia Berbec – Runele vă sfătuiesc să nu vă mai stresați și să nu mai aveți gânduri negre. Cei despre care credeți că au probleme de sănătate se simt chiar bine, spune Mihai Voropchievici.

Te-ar putea interesa și: Zodiile care vor plânge cu lacrimi amare toată vara. Au parte doar de ghinion

Zodia Taur – Taurii trebuie să învețe să aibă răbdare și să nu se mai streseze din orice. Surprizele mari sunt pregătite deja, totul e stabilit, dar doar cei care știu să aștepte se vor bucura de ele din plin.

Zodia Gemeni – Gemenii au o săptămână mai puţin favorabilă. Trebuie să fie tari, să stea bine cu nervii și răbdarea, pentru că urmează o săptămână grea din toate punctele de vedere. Oboseala își face și ea simțită prezența, trebuie să gestioneze tot.

Zodia Rac – Racul duce o bătălie cu tot ce e în jur, pentru că visează prea mult la perfecțiune. Nu e mulțumit de nimic, parcă totul merge contra lui.

Zodia Leu- Leii își doresc să meargă într-o vacanță, să ia o pauză de la tot. Wunjo e de partea ta şi te ajută să îndeplineşti toate dorințele, pentru că a simțit că ai nevoie de o pauză.

Zodia Fecioară – Fecioarele trebuie să fie foarte prudentă. Stau pe o pojghiță de gheață și pericolul este la orice pas, mai bine nu ar risca.

Zodia Balanță – Balanţa de mult îşi dorea să dea lovitura şi reuşeşte. Runele acționează în favoarea lor și le ajută să fie cu un pas în fața tuturor. Profită de această săptămână!

Surprize mari pentru zodii

Zodia Scorpion –  Scorpionul să fie pregătit pentru o mulțime de schimbări majore în săptămâna următoare. Viața lui se schimbă complet, urmează ceva de nedescris.

Zodia Săgetător – Săgetătorii nu trebuie să se îngrijoreze pentru nimic, deși aveau nevoie de ceva adrenalină. Acceptă lucrurile așa cum sunt, nu le mai complica.

Zodia Capricorn – Capricornul trece printr-o perioadă foarte dificilă și simte că a ajuns la capătul puterilor. Nu mai vrea să vorbească cu nimeni, se închide într-o bulă din care nu mai iese, conform Antena3.

Zodia Vărsător- Runele îi sfătuiesc să fie mai serioși și să nu mai stea împrăștiați. Luați lucrurile treptat, tot va ieși ceva într-un final.

Zodia Pești- Peştii sunt sfătuiţi să dea la o parte toate problemele şi grijile legate de trecut. Profită de prezent, Soarele are planuri mari cu tine.

Urmăriți Impact.ro și pe