Horoscopul făcut de Nicoleta Svârlefus, pentru iulie 2020. Schimbări majore pentru această zodie

Diana Radu 30.06.2020, 16:30
Horoscopul făcut de Nicoleta Svârlefus, pentru iulie 2020. Schimbări majore pentru această zodie

Nicoleta Svârlefus a prezentat horoscopul pentru luna iulie în direct la emisiune „Vorbește lumea”, de pe Pro TV. Potrivit astrologului nativii vor avea parte de o lună fierbinte care vine cu încheieri de capitole și decizii majore.

Horoscopul făcut de Nicoleta Svârlefus, pentru iulie 2020

„E o lună fierbine. Avem a treia eclipsă din sezonul de vară, deci încheiem cumva cu eclipsele verii. Începutul lunii iulie vine cu încheieri de capitole, de etape. Vor fi decizii majore, renunțări. Mercur este în continuare retrograd”, a declarat Nicolera Svârlefus.

horoscop, astrologi, iulie, previziuni
Horoscopul făcut de Nicoleta Svârlefus, pentru iulie 2020

Horoscop Berbec

De la sfârșitul lunii iunie, Marte intră în zodia Berbec, ceea ce-i face pe nativi să fie mai agitați, dar și mai hotărâți să facă lucruri mari. De asemenea, Berbecii vor încerca să rezolve acum, ce nu au rezolvat în ultimele luni sau chiar ultimii ani. Nativii vor lua decizii importante în luna iulie și vor face o serie de schimbări. În data de 5 iulie vor începe un nou capitol, pentru care vor trebui să renunțe la ceva.

Horoscop Taur

Nativii acestei zodii au parte de o lună fierbinte, deoarece au de pus la puncte anumite aspecte legate de relații. Sfatul astrologului este să discutați deschis despre problemele voastre și să dea cărțile pe față. Însă, fără a-l învinovăți pe celelalt, a judeca sau critica, deci fără a stârni conflicte. Pe plan finciar încă există dificultăți, însă nativii au multe ideii bune pentru a ieși din această criză. Nativii debordează de creativitate și inspirație, ceea ce le va fi de mare folos.

Horoscop Gemeni

Mercur, guvernatorul zodiei este în retrograd până pe 12 iulie, ceea ce-i face pe nativi să aibă în continuare parte de neînțelegeri și de blocaje în activități comerciale sau în afaceri. Până pe 12 iulie, răbdarea nativilor va fi pusă la încercare, după care lucrurile vor intra pe un făgaș normal.

Horoscop Rac

Nativii sunt din nou vedetele lunii, Soarele este în continuare în zodia lor până pe 22 iulie. A doua lună nouă din acest an se va forma tot în Rac, ceea ce este o excepție. Așa că Racii au o lună foarte importantă, trebuie să extrem de atenți, alerți să fie prezenți la semnalele din jur. Pe plan sentimental, nativii vor pune punct unei relații care nu este funcțională. Pe plan profesional vor reveni la afaceri mai vechi sau la proiecte pe care le-au întrerupt.

Horoscop Leu

Leii au o lună iulie plină de lucruri neclare. Nativii continuă să fie introvertiți și să se simtă foarte obosiți, noroc cu Marte care s-a instalat în Berbec și le conferă foarte multă ambiție și energie. Nativii vor să facă lucruri mari. Pe plan profesional vor face multe schimbări, nativii vor pune capăt unui proiect sau vor părăsi locul de muncă.

Horoscop Fecioară

Nativii nu știu ce să înțeleagă și ce vor, deoarece Mercur este în continuare în retrograd în zona prieteniilor și relațiilor sociale. Nu au chef de socializare sau să vorbească cu necunoscuți. Până pe 12 iulie, nativii trebuie să aibă foarte mare la modul de exprimare. Lucrurile se vor clarifica după 12 iulie. Pe plan sentimental, nativii care fac parte din relații neconsolidate, vor lua decizia de a pune punct.

Horoscop Balanță

Nativii zodiei Balanță au scăpat de presiunea lui Marte pe zona sănătății. Însă, Marte s-a mutat în zona relațiilor de cuplu, a parteneriatelor și a afacerilor. Astfel, nativii vor fi solicitați să participe la tot felul de discuții încinse. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu va pune presiune pe umerii nativilor iar colaboratorii la fel. Cu toate acestea este o perioadă foarte bună pentru Balanțele care vor să ia decizii importante pe termen lung.

Horoscop Scorpion

Nativii au o lună iulie foarte intensă, agitată chiar la locul de muncă, plină de noi oportunități. Mare atenție, însă nativii sunt predispuși să intre în conflict cu ceilalți. Până pe 12 iulie, mativii sunt sfătuiți să fie atenți la relația cu străinătatea și la actele pe care le semnează.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se vor axa în luna iulie pe aventură, distracție și creativitate. Astfel, nativii vor trăi tot felul de escapade sentimentale, care-i vor costa scump. Pe de altă parte este ocazia perfectă pentru a da naștere unor proiecte sau a unor afaceri.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt și ei vedete ca și Racii datorită eclipsei de Lună care se va forma pe 5 iulie și a Lunii noi care se formează în Rac. Nativii mai au de trecut câteva hopuri și de schimbat câteva aspecte. Pe plan sentimental relația nativilor este pe butuci, ceea ce-i face să se întrebe dacă mai are rost să continue și dacă da în ce mod. Pe plan profesional se întrevăd oportunități după 12 iulie.

Horoscop Vărsător

Nativii acestei zodii se simt obosiți, apasați și se simt legați de mâini și de picioare. Vărsătorii au senzația că lucrurile merg prea încet față de cum și-ar dori, iar răbadarea le este pusă la încercare. Nativii sunt sfătuiți să aibă grijă la modul în care comunică și ce cuvinte folosesc.

Horoscop Pești

Peștii au noroc de bani câștigați din talentul lor. Nativii trebuie să se concetreze pe ceea ce au de exprimat din punct de vedere artistic, astfel încât să câștige bani din asta. Unii Pești și-ar putea să-și deschidă o afacere după 12 iulie. Pe plan sentimental, nativii sunt dornici de afecțiune și de înțelegere.

Urmăriți Impact.ro și pe