Horoscopul făcut de Mihai Voropchievici, pentru 5-12 iulie 2020. Scorpionii dau lovitura

Horoscopul făcut de Mihai Voropchievici, pentru 5-12 iulie 2020. Scorpionii dau lovitura

Celebrul astrolog Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul la „Adevăruri Ascunse” pentru săptămâna 5-12 iulie. Potrivit acestuia pentru unii nativi se anunță o săptămână plină de provocări și relaxantă pentru alții. Iată ce v-au pregătit astrele!

Horoscopul făcut de Mihai Voropchievici, pentru 5-12 iulie 2020

Horoscop Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec se anunță o săptămână plină de fertilitate și belșug. De asemenea, astrele prevăd că aceasta este perioada în care visele nativilor vor deveni realitate. Așadar, pentru cei care își doresc copii, acesta este momentul perfect pentru a încerca.

Horoscop Taur

E posibil ca Taurii să-și găsească sufletul pereche în perioada 5-12 iulie. Totul depinde de atitudinea și deschiderea cu care nativii vor alege să comunice cu acea persoană specială. Dacă totul decurge conform planului, săptămâna nativilor va fi una pasională și plină de dragoste.

Horoscop Gemeni

Gemenii au o săptămână agitată în care trebuie să comunice eficient, să trimită scrisori și să ia notițe. De asemenea, astrele prevăd faptul că nativii vor primi un mesaj total neașteptat de la o persoană necunoscută.

Horoscop Rac

Pentru Raci se anunță o perioadă tensionată în care vor trebui să lupte cu toate forțele pentru a câștiga o bătălie importantă. Atenție, însă astrologii vă sfătuiesc să nu luptați până la epuizare! Știtți cum se zice pauzele mici și dese, pauza marilor succese.

Horoscop Leu

Sfatul astrologilor pentru Lei este să lase în spate trecutul și necazurile și să privească încrezători spre viitor. În plus, astrele prevăd o săptămână benefică pentru planuri de viitor. Așadar, nu evitați să vă notați pe o foaie cele mai mărețe vise.

horoscop, mihai voropchievici, 5-12 iulie

Horoscopul făcut de Mihai Voropchievici, pentru 5-12 iulie 2020

Horoscop Fecioară

Fecioarele vor face un salt calitativ în viața lor pe partea profesională. Poate fi vorba despre obținerea unei noi poziții mult mai bine renumerată sau chiar de un nou loc de muncă. Pe plan sentimental, lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Horoscop Balanță

Nativii zodiei Balanță vor afla foarte multe adevăruri ascunse care-i vor marca. E posibil să fie vorba de secrete de familie care nu v-au fost niciodată dezvăluite până acum și care ajung la urechile voastre din greșeală.

Horoscop Scorpion

Vești bune pentru Scorpioni! Nativii dau lovitura pe toate planurile. Așadar se anunță o săptămână benefică în care toate lucrurile vor decurge exact așa cum trebuie și care le va aduce multă satisfacție.

Horoscop Săgetător

Se anunță schimbări majore pentru acești nativi. Scorpionii se vor muta la casă nouă sau își vor schimba locul de muncă. Oricare dintre cele două variante va fi schimbarea, va fi cu siguranță bine venită.

Horoscop Capricorn

Capricornii au parte de o săptămână plină de provocări în care trebuie să demonstreze că sunt buni pe toate fronturile. Sfatul astrologilor este să vă înarmați cu perseverență și optimism și sigur veți reuși.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii sunt gata să o ia de la capăt. Nativii vor începe o viață nouă pe toate planurile. În plus, nativii se simt foarte tineri, de parcă ar fi băut din elixirul tinereții, lucru care le va da și mai multă putere și curaj.

Horoscop Pești

Astrele prevăd faptul că nativii vor primi un cadou special de la o persoană care-i iubește și care au grijă de ei. Astfel, oricât de grea ar fi perioada pe care o traversează, un zâmbet larg le va răsări pe chip și le va schimba starea de spirit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI