Horoscopul Dragostei, în 2020. Care sunt zodiile care vor avea ghinion în relații. Cine se pregătește de nuntă

Diana Radu 03.01.2020, 10:10
Horoscopul Dragostei, în 2020. Care sunt zodiile care vor avea ghinion în relații. Cine se pregătește de nuntă

Noul an vine cu noi provocări pentru zodii în ceea ce privește dragostea. Iată ce spune horosocupul dragostei în 2020 și care sunt zodiile care vor avea ghinion în relații și, de asemenea, care sunt perioadele delicate în care nativii vor fi supuși unor noi încercări în cuplu.

Horoscopul Dragostei, în 2020. Care sunt zodiile care vor avea ghinion în relații

Spre deosebire de anul precedent, horoscopul dragostei pentru 2020 îi va supune pe nativii zodiacului la perioade mai tensionate și mai delicate. Asta pentru că, Venus, planeta iubirii și a armoniei, va retrograda o bună perioadă de timp în zodia Gemeni, o zodie responsabilă cu comunicarea, aspect care va bulversa relațiile de cuplu în 2020 și va aduce ocazia unor reevaluări sentimentale drastice, potrivit Cancan.ro.

Mai exact, această perioadă de retrogradare se va înregistra în intervalul 13 mai – 25 iunie și va veni cu provocări imense pentru cupluri. Astfel, cele consolidate vor reuși să treacă peste, în timp ce multe relații se vor destrăma. Va fi o perioadă presărată cu dialoguri în contradictoriu.

Din punct de vedere sentimental, perioadele favorabile consolidării relației de cuplu, dar și începerii unei noi povești de iubire sunt luna martie, a doua jumătate din luna august și din septembrie și întreaga luna decembrie.

Horoscopul Dragostei 2020
Horoscopul Dragostei 2020

Horoscop dragoste 2020 – Taur

Nativii acestei zodii vor fi puternic afectați de faptul că planeta lor guvernatoare, Venus, se va afla în retrograd. Drept urmare, taurii, vor avea marea șansă să-și schimbe radical percepția asupra iubirii. De asemenea, cea mai mare tentație la care vor fi supuși va fi aceea de a se întoarce la fostele iubiri.

Horoscop dragoste 2020, Gemeni

Din punct de vedere sentimental, horoscopul dragostei 2020 nu vine cu multe vești bune. Nativii mai degrabă se vor axa pe ei înșiși și mai puțin pe legarea unei relații de lungă durată. Cu toate astea, vor fi cuceritori, aventurieri și vor prefera mai mult relațiile sexuale, acele relații care nu implică obligații.

Horoscop dragoste 2020, Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea mult de furcă în anul 2020 din cauza faptului că toate planetele grele din astrologie le vor tranzita sectorul parteneriatelor și căsătoriei. În acest sens, astorologii îi sfătuiesc pe acești nativi să dea dovadă de răbdare dacă vor să treacă testul iubirii.

Horoscop dragoste 2020, Leu

În 2020, cei născuți sub semnul zodiacal Leu vor privi iubirea cu multă seriozitate și vor fi mai rigizi în manifestarea sentimentelor. cu toate acestea, vor munci pentru a-și impresiona partenerul și pentru ca relația să funcționeze dacă simt că merită.

Horoscop dragoste 2020, Fecioară

Fecioarele vor avea parte de multe momente intense și de provocări în dragoste, în noul an. Riscul cel mai mare în 2020 va fi că nativii vor avea tendința de a se iluziona peste măsură și astfel de a crede că și-au întâlnit sufletul pereche.

Horoscop dragoste 2020, Balanță

Și nativii din zodia Balananță vor avea parte de multe momente intense în cuplu în noul an. Însă, aceștia vor fi mai restrictivi în ceea ce privește modul de manifestare a iubirii. De asemenea, vor fi atrași de relații neconvenționale și de parteneri extrovertiți și nonconformiști.

Horoscop dragoste 2020, Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor deveni, în ciuda posesivității caracteristice, mult mai libertini și vor avea nevoie de mai multă independență în cuplu. Horoscopul dragostei 2020 le aduce acestor nativi ocazia de a se desprinde de trecut, indiferent că este vorba de amintiri rămase nedigerate sau de foste relații.

Horoscop dragoste 2020, Săgetător

Pentru Săgetători horoscopul dragostei vine cu vești bune. Aceștia vor fi plini de energie, de pasiune și de determinare pentru a-și consolida poveștile de iubire, cât și în construirea unor noi relații sentimentale. Nativii vor avea chef de distracție, de flirt și aventură și vor fi dornici să cunoască noi persoane, iar cei aflați deja în relații solide vor fi capabili să se reîndrăgostească de partener.

Horoscop dragoste 2020, Capricorn

În schimb, pentru Capricorni se anunță un an greu din punct de vedere sentimental, însă cei născuți în zodia Cpricorn vor ști să facă față experiențelor noi și provocărilor. Cel mai probabil, nativii vor dori independență și libertate în dragoste și cei singuri vor fugi de angajamente pe termen lung.

Horoscop dragoste 2020, Vărsător

Nativii din această zodie au șanse mari să-și găsească sufletul pereche în acest an. În ceea ce privește cuplurile solide, aceștia vor avea ocazia de a deveni părinți și astfel de a-și consolida legătura. Totodată, anul 2020 le aduce o mai mare deschidere către flirt și cucerire și nativii pot fi deschiși către aventuri sentimentale.

Horoscop dragoste 2020, Pești

Chiar dacă nu au loc evenimente deosebite sau ieșite din comun în viața sentimentală a celor născuți în zodia Pești, nativii vor avea parte de experiențe care să le animeze anul. Cei singuri au ocazia de a întâlni noi parteneri la petreceri, într-un comtext academin sau profesional, iar nativii care au căzut pradă monotoniei și obișnuinței în cuplu, acum vor reuși să învingă rutina și să reaprindă pasiunea.

Urmăriți Impact.ro și pe