Horoscop zilnic, miercuri 18 ianuarie 2023. Un fenomen astral aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor

Anca Manolica 17.01.2023, 21:41
Horoscop zilnic, miercuri 18 ianuarie 2023. Un fenomen astral aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor

Horoscopul zilei de miercuri, 18 ianuarie 2023, vine cu vești importante pentru mulți nativi din zodiac. Mercur își va încheia retrogradarea în zodia Capricorn, ceea ce va aduce și o îmbunătățire a comunicării cu cei din jur, dar și mai multă claritate în minte și ocazia să de a ne limpezi gândurile. Iată ce ne rezervă astrele pentru această zi.

Horoscop zilnic, miercuri 18 ianuarie 2023

Berbec

Mercur revine în mers direct în sectorul carierei și va urma o perioadă în care vei vedea mult mai clar care este direcția profesională pe care trebuie să mergi de acum înainte. Poți avea parte de oportunități de afirmare, de avansare și îți poți construi strategii care să te conducă la atingerea unor obiective avute.

Taur

Cu Mercur în mers direct ai șansa să studiezi, să te afirmi printr-un proiect academic, să explorezi noi domenii, să obții sau să te folosești de o diplomă. Poți primi vești despre o călătorie în străinătate. Pe de altă parte, fiind guvernator al sectorului afectiv, o serie de confuzii sentimentale se pot disipa.

Citește și: Horoscopul banilor în ianuarie 2023. Cinci zodii au noroc de bani în prima lună a anului

Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, revine în mers direct în sectorul vieții intime și relația cu partenerul de viață se poate îmbunătăți. Poți discuta cu mai multă ușurință despre viața intimă, despre bugetul comun sau despre subiecte care te-au frământat pe interior în ultima perioadă.

Un context financiar care a întâmpinat blocaje și nemulțumiri până acum, de astăzi se poate rezolva și ai ocazia să găsești cele mai bune soluții la problemele financiare.

Citește continuarea horoscopului de miercuri, pe 18 ianuarie 2023, Playtech Știri.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...