Horoscop zilnic, luni 29 august 2022. Zodia Pești are nevoie de inspirație divină

Astrolog Roxana Lușneac 28.08.2022, 21:35
Horoscop zilnic, luni 29 august 2022. Zodia Pești are nevoie de inspirație divină

Astrologul Impact.ro, Roxana Lușneac, a adus horoscopul pentru ziua de luni, 29 august. Astfel am aflat că unii nativi trebuie să facă compromisuri, pentru a ajunge acolo unde își doresc. Alții însă constată că nu sunt luați în serios de colaboratorii lor și sunt nevoiți să pună piciorul în prag. Peștii apelează la divinitate.

Horoscop zilnic, luni 29 august 2022

Berbec

Aspectele actualele îți cer ca tu să ai ceva mai multă grijă de tine și de stilul tău de viață, mai ales dacă în ultima perioada de timp ai făcut anumite excese. Încearcă să iei fiecare lucru la timpul său fără a pune presiune asupra sistemului tău nervos sau cardiac. Folosește cifra 1 și culoarea violet pastel pentru un plus de noroc.

Taur

Aspectele actuale te ajută să te angajezi mai mult în tot felul de proiecte creative, care îți ajută sufletul să își găsească o liniște și un echilibru binemeritat. Poate că e momentul să renunț anumite obiceiuri care în trecut îți aduceau slăbiciuni. Folosește culoarea verde pastel și cifra 6 pentru un plus de noroc.

Horoscop zilnic, luni 29 august 2022
Horoscop zilnic, luni 29 august 2022

Gemeni

Este posibil ca numită persoanele din jurul tău să te subestimeze, dar asta nu înseamnă că tu mai ai ceva demonstrat. Ai trecut de ccel stadiu al vieții în care te preocupă mai mult sentimentele celor din jur, decât propriile trăiri. Folosește culoarea mov pastel și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Rac

Aspectele actuale te ajută să vezi totul cu mai multă claritate încă de dimineață. Noi informații îți vin la ureche, iar asta te va ajuta să treci peste provocările următoarelor șase luni de zile. Cu răbdarea treci marea, nu uita! Folosește culoarea verde pastel și cifra 5 pentru un plus de noroc.

Leu

Aspectele actuale te ajută să ajungi la un compromis în acele situații în care până acum nu reușeai să găsești un echilibru. Horoscopul de luni, 29 august spune că este un moment bun pentru a lua decizii financiare și pentru a face investiții. Folosește culoarea roz deschis și cifra doi pentru în plus de noroc.

Fecioara

Aspectele actuale îți aduc anumite binecuvântări în drumul tău, ceea ce înseamnă că ai susținerea directă a universului în tot ceea ce faci. Marte te ajută să pui pasiune, dar și să te implici din punct de vedere emoțional în munca ta. Folosește culoarea fucsia și cifra 3 pentru un plus de noroc.

Balanta

Aspectele actuale te ajută să vezi mai clar obiceiurile pe care le-ai avut până în acest moment, deoarece doar schimbând ceva la rutina ta poți să ai un stil de viață diferit sau poți să începi să te dezvolți foarte frumos pentru următoarele șase luni de zile intr-o direcție dorită. Folosește cifra 2 și culoarea albastru pastel pentru un plus de noroc.

Scorpion

Vibrațiile actuale sunt perfecte pentru a încerca să te integrezi într-un grup sau pentru a pune la cale un plan logic legat de viitorul tău. Este foarte important să te bazezi pe prieteni, dar și pe cunoștiințele care te pot ajuta din domeniul tău. Folosește culoarea gri și cifra 7 pentru un plus de noroc.

Sagetator

Chiar dacă anumite lucruri nu au ieșit așa cum ti- ai dorit în ultima perioadă de timp sau pur și simplu ai fost nevoit să amâni, să anulezi anumite treburi importante, aspectele actuale își doresc să te susțină pe un nou drum. Folosește culoarea roșu pastel și cifra 6 pentru un plus de noroc.

Capricorn

Aspectele actuale pot să aducă o oportunitate prin care să apreciezi toate lecțiile pe care le- ai avut de învățat până în acest moment. Acum poți să înțelegi mai bine că nimic nu este întâmplător și că ești o persoană binecuvântată. Folosește culoarea alb și cifra 4 pentru un plus de noroc.

Varsator

Aspectele actuale vin în drumul tău pentru a te ajuta să te motivezi să renunți la acele obiceiuri negative care nu te ajută cu nimic. E momentul ideal pentru a te gândi la tine și la acum poți să îți îmbunătățești stilul de viață. Folosește culoarea verde deschis și cifra 5 pentru un plus de noroc.

Pesti

Astăzi este o zi bună pentru rugăciune, pentru practici spirituale, pentru meditație și pentru a încerca să îți induci o claritate a gândurilor. Este posibil să fii în pragul începerii unui nou proiect, iar de aici e nevoie de inspirație divină pentru a reuși să îl duci la nivelul pe care îl dorești. Folosește culoarea verde deschis și cifra 9 pentru un plus de noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...