Horoscop zilnic, 13 iulie 2022. Probleme în relație pentru zodia Rac

Astrolog Roxana Lușneac 12.07.2022, 20:01
Horoscop zilnic, 13 iulie 2022. Probleme în relație pentru zodia Rac

Astrologul Impact.ro Roxana Lușneac a adus horoscopul pentru ziua miercuri, 13 iulie. Astfel, am aflat că unele zodii au parte de o zi bună, plină de vești și idei bune, pe când pentru altele situația nu este tocmai roz, însă vor reuși să treacă cu bine și peste această zi. Racul însă are ceva probleme în viața sentimentală.

Horoscop zilnic, 13 iulie 2022

Berbec

Aspectele de zilei de astăzi pot fi destul de imprevizibile, dar asta nu înseamnă că noi oportunități nu vin în drumul tău. E momentul să lași în urmă anumite umbre ale trecutului, pentru a face loc noilor schimbări din viața ta. Folosește cifra 2 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Taur

Miercuri, 13 iulie, este o zi bună pentru a încerca să cauți acele echilibrul emoțional de care ai nevoie, mai ales dacă în ultima perioadă de timp vibrația ta a crescut și multe lucruri s-au schimbat. Încearcă să lucrezi mai mult la relația cu cei dragi e folosește cifra 3 și culoarea alb sidef sunt mai mult noroc.

Horoscop zilnic, 13 iulie 2022. Probleme in relatie pentru zodia Rac
Horoscop zilnic, 13 iulie 2022. Probleme in relatie pentru zodia Rac

Gemeni

Aspectele zilei de astăzi îți țin spatele, ceea ce înseamnă că tot ceea ce se întâmplă este pentru interesul tău divin și va ajuta în viitor, chiar dacă inițial la prima vedere nu reiese acest lucru foarte evident. Ai încredere! Cifra 2 și culoarea roz să îți poarte noroc astăzi.

Rac

Este posibil ca astăzi să nu te simți sigur de anumite relații din viața ta sau pur și simplu să nu poți să prevezi pe viitor ce reacții vor avea aceste persoane. Încearcă să fii destul de pragmatic în altitudine, pentru a nu lăsa loc interpretărilor. Folosește cifra 3 și culoarea galben pentru mai mult noroc.

Leu

Astăzi este o zi în care trebuie să ai mai multă grijă de tine și de energia ta. Se poate ca un nou stil alimentar să se potrivească mai bine sau pur și simplu vrei să elimini din viața ta acele energii care nu îți sunt de folos. Ai nevoie de relaxare, iar cifra 5 culoarea fucsia îți aduc mai mult noroc.

Fecioara

Aspectele horoscopului de astăzi te ajută să vindeci o sensibilitate a aspectului sănătății tale sau o relație cu o persoană dragă. Ai nevoie de mai multe energie pozitivă și o poți găsi prin susținerea celor din jur. Folosește culoarea roșu deschis la 6 pentru mai mult noroc.

Balanta

Este posibil ca astăzi să nu te simți foarte plin de energie, mai ales dacă în ultima perioadă de timp nu te-ai odihnit așa cum ar fi trebuit. Încearcă să eviți stresul și drama, mai ales când nu îți aparțin acele probleme sau situații. Folosește cifra 4 și culoarea crem pentru mai mult noroc.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a rezolva anumite treburi rămase restante din trecut și chiar pentru a discuta cu inima deschisă despre tot ceea ce simți. Vibrațiile actuale sunt benefice pentru relațiile amoroase și pentru control asupra emoțiilor. Folosește cifra 7 și culoarea roz ceai pentru mai mult noroc.

Sagetator

Astăzi este o zi în care trebuie să îți asumi propriile calități și să eviți să e frică să accepți favoruri, atenții din partea celorlalți. E un moment bun pentru a primi o recompensă sau pentru a câștiga niște bani în plus. Folosește cifra 8 și culoarea roșu deschis îți aduc astăzi mai mult noroc.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a avea mai multa grija de sănătatea ta și pentru a face schimbări acolo unde simți că în ultima perioadă de timp te-ai cam neglijat. În partea a doua a zilei nu trebuie să ai încredere în tot ceea ce ți se propune, intenții ascunse pot fi în umbră. folosește cifra 4 și culoarea un verde jad pentru mai mult noroc.

 Varsator

Astăzi este o zi în care poți să fii destul de selectiv atunci când vine vorba de oamenii pe care îi accepți în jurul tău. Aspectele actuale îți amintesc cine este alături de tine atât la bine cât și la greu, dar și de fapt îl că ai nevoie de odihnă. Folosește cifra 5 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Pesti

Astăzi ai nevoie de socializare, de un schimb continuu de idei pentru a reuși să te simți în elementul tău si pentru a face un plan pe termen lung. Nu trebuie să îți lași emoțiile să intervină în deciziile tale. Folosește cifra 9 și culoarea gri de in pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...