Horoscop vineri, 6 ianuarie 2023. Zodia care se ceartă cu partenerul din cauza banilor

Anca Manolica 05.01.2023, 23:44
Horoscop vineri, 6 ianuarie 2023. Zodia care se ceartă cu partenerul din cauza banilor

Horoscopul zilei de vineri, 6 ianuarie 2023, vine cu vești importante pentru aproape toți cei 12 nativi ai zodiacului. Luna va tranzita zodia Rac și se pregătește de o opoziție cu Soarele și cu Mercur retrograd, adică de o Lună Plină. Cu toate că tranzitul aduce sensibilitate și nevoie de siguranță emoțională, zilele acestea va fi vorba și de multă agitație și tensiune.

Horoscop vineri, 6 ianuarie 2023

Berbec

Nativii din zodia Berbec vor fi preocupați ceva mai mult de îndatoririle casnice, dar nu ar trebui să ignore faptul că dacă sunt tensiuni mocnite între ei și membrii familiei, acestea vor ieși la suprafață. Nu este exclus ca acestea să fie și din cauza locului de muncă, a carierei sau a responsabilităților care îi acaparează.

Taur

Pentru Tauri, dialogul nu va fi punctul forte al zilei, motiv pentru care s-ar putea să audă fel și fel de zvonuri, vorbe, unele adevărate, altele bârfe. Nu ar trebui să le dea crezare și nici să acționeze în baza a ceea ce aud. De asemenea, ar trebui să țină cont de faptul că ceea ce spun îi poate deranja pe cei din jur. Atenție deplasări și situații care implică actele.

Citește și: Horoscopul chinezesc 2023, anul Iepurelui. Ce schimbări aduce în viața zodiilor

Gemeni

Pentru Gemeni va fi o zi grea pentru că în plan financiar lucrurile nu stau prea bine. S-ar putea să aibă nevoie de mai mulți bani decât au estimat pentru a face niște plăți sau pentru cheltuieli curente, motiv pentru care ar putea apărea discuții tensionate cu partenerul. Cel mai probabil, nativii vor trebui să apeleze la economii.

Citește continuarea horoscopului de vineri, 6 ianuarie 2023, pe Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...