Horoscop vineri, 19 august 2022. Gemenii își pun gândurile și planurile în ordine. Ce îi așteaptă pe Scorpioni

Astrolog Roxana Lușneac 18.08.2022, 21:03
Horoscop vineri, 19 august 2022. Gemenii își pun gândurile și planurile în ordine. Ce îi așteaptă pe Scorpioni

Ziua de vineri, 19 august, vine cu vești importante pentru toate cele 12 zodii din horoscop. Pentru Tauri, ziua este un moment bun pentru a se ocupa de treburile rămase, iar Fecioarele să încerce să își facă planuri legate de viitorul apropiat. Descoperă ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop zilnic, 19 august 2022

Berbec

Luna este cea care îți faci în acest moment mintea să fie foarte curioasă sau poate chiar mult mai sociabilă, ce îți aduce o stare bună cel puțin legată de aspectul profesional. Încearcă să vezi cum ai putea plănui o vacanță sau la un weekend rezervat odihnei. Folosește culoarea albastră deschis și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Taur

Aspectele actuale te fac să îți dorești să ai controlul asupra tot ceea ce se întâmplă în jurul tău în acest moment. E un moment bun pentru a te ocupa de treburile rămase de restante și pentru a trece peste acele obstacole care ți-au stat până acum în drum. Folosește culoarea bej și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să-ți iei un pic de timp pentru tine în care să îți pui gândurile și planurile în ordine. Anumite aspecte din acest moment sunt destul de ciudate, iar atenția ta trebuie să fie sută la sută asupra priorităților. Folosește culoarea verde crud și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Rac

Aspectele actuale arată că ești destul de ocupat în acest moment, dar asta înseamnă în aceeași măsură și că trebuie să iei o pauză pentru a ai reușit să vezi și să analizezi situațiile din toate unghiurile. Folosește culoarea roz lila și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Leu

Încearca nu pierzi prea mult timp astăzi cu tot ceea ce ține de viața socială de pe internet. E un moment bun pentru a te întâlni cu oameni dragi, pentru a face tot felul de practici spirituale și de curățire energetică. Folosește culoarea albastru deschis și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Fecioară

E un moment bun pentru a încerca să faci planuri legate de viitorul apropiat. Aspectele actuale aduc claritate și te ajută să fii foarte eficient în tot ceea ce întreprinzi. Încearcă să profiți mai mult de toate oportunitățile care îți vin în drum. Folosește culoarea coral și cifra 9 pentru mai mult noroc.

Horoscop vineri, 19 august 2022
Horoscop vineri, 19 august 2022

Balanță

Aspectele actuale te ajută să fii mult mai entuziasmat în tot ceea ce ține de anumite planuri sau proiecte pe care le ai în derulare în acest moment. Casa spiritualității este și ea scoasă în evidență, ceea ce înseamnă că un moment bun pentru vindecare, ghidare. Folosește culoarea fucsia și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Scorpion

Aspectele actuale te ajută să vezi mult mai clar deciziile pe care trebuie să le iei în următoarea perioadă de timp. E un moment bun pentru a încerca să te deschizi mai mult din punct de vedere sufletește și pentru a discuta direct despre ceea ce simți. Folosește culoarea albastru cer și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Aspectele actuale te încurajează să îți folosești carisma personală atunci când vrei să atingi un obiectiv. E un moment bun pentru a încerca să te relaxezi, pentru a face planuri cu persoana iubită și pentru a profita de norocul tău. Folosește culoarea verde deschis și cifra 8 pentru mai mult noroc.

Capricorn

Aspectele actuale te pot face destul de concentrat în tot ceea ce ține de sectorul tău profesional, iar asta te va ajuta foarte mult atunci când vine vorba de rezolvarea problemelor într-un mod rapid și eficient. Folosește culoarea roz și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Vărsător

Aspectele actuale scot în evidență pe hartă ta tot ceea ce ține de creativitate, de prietenie și chiar de distracție. Este posibil să ai ceva mai mult chef să ieși din zona ta de confort și să începi să te gândești mai mult la tine. Folosește cifra 4 și culoarea roșu deschis pentru mai mult.

Pești

Aspectele actuale te pot face să te îngrijorezi mai mult pentru lumea din jurul tău sau te pot face să îți consumi din energie încercând să îi salvezi pe alții. Încearcă să eviți drama și bârfele, pentru că nu îți sunt necesare. Folosește culoarea verde crud și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...