Horoscop vineri, 17 iunie 2022. Zodia care trebuie să își asculte inima

Astrolog Roxana Lușneac 16.06.2022, 19:59
Horoscop vineri, 17 iunie 2022. Zodia care trebuie să își asculte inima

Horoscopul zilei de vineri, 17 iunie 2022, anunță vești bune pentru majoritatea nativilor. Una dintre zodii ar trebui să fie mai atentă la ceea ce simte și să își urmeze instinctul. Pe de altă parte, nativii care speră să atragă norocul de partea lor pot apela la culorile roz și verde deschis, precum și la numerele norocoase: 10, 16, 23, 34, 35, 45.

Horoscop vineri, 17 iunie 2022. Previziunile astrale ale zilei

Berbec

Este posibil ca astăzi să te lași distras de tot felul de activități care nu au nicio legătură cu productivitatea. Pe de altă parte este posibil să ai nevoie de mai multă conexiune cu cei dragi, iar partea bună este că o vei și obține dacă ești suficient de motivat.

Taur

Dacă îți dorești să obții ceva important din partea Universului, nu ar strica să îi explici acestuia direct care sunt dorințele tale. Vibrațiile actuale sunt perfecte pentru a-ti manifesta visele în realitate, iar energia care te însoțește în acest moment te ajută să aduci transformare în viața ta.

Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru a găsi tot felul de modalități prin care să ai grijă de sufletul tău. Este minunat să lucrezi la sectorul spiritualității, a recunoștinței pentru tot ceea ce ai în acest moment. Vibrațiile bune vor continuă să vină și în partea a doua zilei.

Rac

Sunt tot felul de lucruri interesante care se întâmplă în jurul tău astăzi, dar de care nu poți profita la maxim datorită faptului că trebuie să te ocupi în primul rând de priorități. Trebuie să te pui pe tine pe primul plan și să nu mai lași să te afecteze acei oameni care nu au nimic bun de spus.

Leu

Organizarea este cheia în tot ce îți dorești să întreprinzi astăzi, iar aspectele generale te susțin atunci când ești dispus să muncești serios pentru ceea ce vrei să obții. În partea a doua zilei poți să ai parte de o energie destul de calma, care vine din partea sectorului sentimental și a familiei.

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să ai ceva mai multă grijă de tine și de sufletul tău. Spiritul tău energic este gata să organizeze modul cum îți consumi energia, iar Saturn te face să fii foarte responsabil în tot ceea ce ține de programul pe următoarele zile.

Horoscop vineri, 17 iunie 2022
Horoscop vineri, 17 iunie 2022

Balanță

Universul este cel care te ajută la acest moment să fii foarte creativ și chiar inspirat în tot ceea ce întreprinzi. Încearcă să îți notezi acele idei minunate care îți pot veni în decursul zilei, pentru a nu le uita. Partenerul de viață are și el nevoie de prezența ta, deci ar fi foarte frumos să îi faci o surpriză și să îl duci într-un loc interesant.

Scorpion

Astăzi este o zi bună în care să încerci să îți iei ceva mai mult timp pentru tine, deoarece ai o foarte mare nevoie să îți pui gândurile și sentimentele în ordine. Universul încearcă să îți trimită tot felul de mesaje prin care să te încurajeze să faci ceea ce este corect pentru inima ta.

Săgetător

Astăzi este posibil să fii ceva mai încăpățânată atunci când vine vorba de lucrurile pe care ți le dorești și să nu prea fii dispus să ajungi la un compromis. Universul îți va da o oportunitate prin care vei înțelege dacă direcția în care mergi este cea corectă, iar partenerul de viață are și el un cuvânt de spus.

Capricorn

Astăzi este o zi buna pentru a socializa, pentru a ieși în lume si pentru a te scoate din zona ta de confort. Este important să încerci sa profiți de momente frumoase alături de cei dragi, fără a te mai gândi la responsabilitățile financiare, deoarece la acest capitol chiar stai bine in acest moment.

Vărsător

Ceva nou poate veni cât de curând în viața ta, iar acest lucru te poate ajuta să ieși din zona ta de confort și chiar să te eliberezi de anumite frici pe care le-ai avut până în acest moment. Încearcă să-ti asculți mai mulți sentimentele și intuiția în tot ceea ce faci.

Pești

Aspectele actuale te ajută să îți regăsești vitalitatea si motivarea în afara casei. Ai nevoie să-ti reîncarci bateriile și să intri în contact cu oameni care îți dau energie o pozitivă, poate chiar să vizitezi anumite locuri cu o încărcătură spirituală puternică.

Urmăriți Impact.ro și pe