Horoscop vineri, 16 octombrie 2020. O zodie are parte de lucruri bune, apărute pe neașteptate

Astrolog Roxana Lușneac 15.10.2020, 17:48
Horoscop vineri, 16 octombrie 2020. O zodie are parte de lucruri bune, apărute pe neașteptate

Horoscop vineri, 16 octombrie, iată ce ne rezervă astrele pentru această zi, pentru toate zodiile. Cifrele norocoase ale zilei sunt 1, 4, 23, 43 și 54. În plus, există și culorile care aduc noroc în această zi de mijloc de toamnă. Este vorba despre roz, mov și alb.

Horoscopul zilei de vineri, 16 octombrie 2020, pentru toate zodiile

Berbec

Nu te panica datorită noilor circumstanțe, lucrurile bune pot apărea când te aștepți mai puțin și de unde poate nu exista nicio speranță. Ajutorul divin este de partea ta.

Taur

Cea mai înțeleaptă modalitate de a-ți trăi ziua e de a o face cu mulțumire pentru cu cât ai și alături de cine ești. Binele la bine trage, mulțumirea la mulțumire. Nu uita asta!

Gemeni

Nimeni nu ți-a zis că e ușor, cum nici nimeni nu ți-a zis că e imposibil ceea ce iti doresti. Tu ai ajuns singur acum la concluzia asta. Dă-i timpului timp și vei vedea că lucrurile se vor aranja in direcția potrivită ție.

Horoscop luni, 12 octombrie 2020
Horoscop vineri, 16 octombrie 2020

Rac

Aștepți o schimbare în viața ta și parcă ești mai pregătit că niciodată pentru ea. Anumiți oameni care te-au dezamăgit în trecut tot tind să o facă, iar singură soluție este să astepți momentul potrivit ca să iei o decizie finală.

Leu

Ascultă și părerea celorlalți, dar selectează ce crezi, ține-te de promisiune și gândește la nivel mare. Acestea sunt sfaturile zilei pentru tine având în vedere că ai destul de multe lucruri în mine și atât de puțin timp pentru a le termina.

Fecioara

Cel mai bun remediu pentru a nu fi dezamăgit este să nu ai atâtea așteptări. Ia și rezolvă fiecare problemă la timpul ei, deoarece în acest moment graba poate strica treaba.

 Balanță

Aveți nevoie de un pic de relaxare, iar acum este momentul potrivit să faceți asta. Invitați-vă partenerul  sau prietenii într-un loc drăguț cum ar fi la o plimbare sau să mâncați ceva împreună.

Scorpion

Familia este principala voastră sursă de energie, iar după o săptămână lungă aveți nevoie să  vă încărcați bateriile. Ieșirile în aer liber sunt indicate, precum și sportul sau activitățile care vă scot din rutină.

Săgetător

Exersarea este mama învățăturii, așa că este posibil să vă mai stea în gând niște probleme restante ale săptămânii anterioare. Până nu sunteți voi mulțumiți de cum va descurcați, e greu să vă relaxați.

Capricorn

Veștile bune vor veni, întâlnirile cu prietenii sau persoană iubita va vor binedispune. Sectorul financiar vă poate îngrijora un pic, dar intuiția vă va ajută să gășiți soluțiile necesare.

Vărsător

Aveți inspirație, sunteți iubit și aveți atâtea binecuvântari pentru care puteți mulțumi Universului.  Petreceți cât mai mult timp în aer liber, fie că e vorba de o plimbare în pădure sau pe malul unei ape. Seara va găsește în compania unei persoane speciale.

Pești

Timpul petrecut alături de cei dragi va inspiră, va încarcă cu energie pozitivă, dar poate chiar să vă aducă puncte de vedere la care nu v-ați gândit până acum. Profitați de moment să exprimați ceea ce gândiți, ceea ce simțiți.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe