Horoscop vineri, 11 septembrie. Balanțele trebuie să își pună sufletul pe tavă

Elena Avramescu 10.09.2020, 15:11
Horoscop vineri, 11 septembrie. Balanțele trebuie să își pună sufletul pe tavă

Vineri, 11 septembrie, se anunță o zi dificilă pentru Balanțe, fiindcă vor fi nevoite să-și pună sufletul pe tavă pentru a se împăca cu persoana iubită. Vezi ce au prevăzut astrologii și pentru celelalte zodii.

Horoscop vineri, 11 septembrie

Horoscop BERBEC

Relația ta cu persoana iubită atârnă de un fir de ață, însă cu totul este pierdut. Nu ceda și luptă până la sfârșit, este posibil să ai finalul pe care ți-l dorești.

Horoscop TAUR

Ești sătul de muncă și de toate task-urile, așa că gândul îți este numai la vacanță. Aduna-ți toți prietenii și planifică o mică escapadă la mare în weekend, cât încă este vreme frumoasă.

Horoscop GEMENI

Fiindcă nu te gândești la viitor și trăiești doar prezentul, este posibil să se strice multe lucruri, atât pe plan profesional cât și personal. Fii mai responsabil sau o să te trezești singur și cu probleme.

Horoscop vineri, 11 septembrie
Horoscop vineri, 11 septembrie. Ce au pregătit astrele pentru azi

Horoscop RAC

Apar mici obstacole în drumul tău, însă cu perseverență și multă încredere în sine, vei putea să duci totul până la capăt. Răbdarea este esențială.

Horoscop LEU

Te iei prea mult după ce spun sau cred alții, iar asta te influențeaă într-un mod negativ, care ți-ar putea dăuna destul de rău. Mai bine ascultă-ți instinctul iar lucrurile se vor rezolva de la sine.

Horoscop FECIOARĂ

Fiindcă trăiești doar prezentul și nu te gândești la viitor, peste scurt timp o să realizezi că nu ai ce lăsa în urmă și te va cuprinde panica. Încă nu este timpul pierdut dar trebuie să acționezi acum.

Horoscop BALANŢĂ

Este momentul pentru a-ți declara iubirea pentru persoana iubită, nu te poți astepta șă știe ce sentimente ai, dacă nu îi mărturisești. Fă-ți curaj, este posibil să ai o supriză extrem de plăcută.

Horoscop SCORPION

Ești mult prea cheltuitor, mai ales pe anumite vicii, iar asta îți va afecta economiile și chiar poviziiile. Nu este cea mai bună perioadă ca să fii iresponsabil, fiindcă riști să pierzi tot.

Horoscop SĂGETĂTOR

Ești cuprins de o tristețe care te macină pe dinăuntru, iar asta începe să se vadă și la exterior. Prietenii sunt îngrijorați pentru tine, așa că nu refuza ajutorul acestora, ai mare nevoie de ei.

Horoscop CAPRICORN

Chiar dacă ești dărâmat psihic, fiindcă ai trecut printr-o perioadă extrem de grea, găsești puterea ca să te pui pe picioare și s-o iei de la zero. Lucruri frumoase se anunță în viitorul apropiat.

Horoscop VĂRSĂTOR

Nu mai amâna lucrurile importante, fiindcă riști să suferi mari pierderi, pe toate planurile. Ia-ți inima-n dinți și fă acel lucru de care te temi, o să iasă totul bine.

Horoscop PEŞTI

Nu vrei deloc să asculți sfaturile celor din jur, iar asta te poate duce pe drumuri greșite. Cei apropiați își vor doar binele, așa că acceptă ajutorul lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...