Horoscop săptămânal, 2-8 mai. Zodia care se pregătește de o dezamăgire în dragoste

Iancu Andreea 30.04.2022, 09:52
Horoscop săptămânal, 2-8 mai. Zodia care se pregătește de o dezamăgire în dragoste

Săptămâna ce urmează vine cu vești importante pentru nativii din zodiac. Astrele influențează aspectele legate de energia sentimentală, prin intrarea planetei Venus în zodia Berbec. Acest fapt ne-ar putea conferi mai mult curaj și spirit de aventură și flirt. Totuși, în tot acest scenariu euforic, zodia care va avea parte de o dezamăgire în dragoste schimbă tendințele din horoscopul săptămânal pentru 2-8 mai 2022. Află care este parcursul tău în zilele următoare, în funcție de zodie.

Horoscopul săptămânii 2-8 mai. Previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte

Dragostea plutește în aer în perioada următoare, după ce astrele s-au aliniat astfel încât Venus să treacă în Berbec. Horoscopul săptămânal pentru perioada 2-8 mai se anunță unul influențat de dorință de aventură, potrivit Ego.ro, mai mulți nativi urmând să experimenteze sentimentul de competitivitate în relații. Pe de altă parte, unele zodii pot deveni cheltuitoare în plan financiar.

De asemenea, conjuncția creată de Soare cu Uranus în zodia Taur face ca unele elemente să fie imprevizibile, existând posibilitatea de a dezvolta situații mai puțin așteptate. Din nefericire, această aliniere face ca nativii din Taur să fie pe punctul de a descoperi unele schimbări în plan amoros.

Berbec/Ascendent Berbec

Planeta Venus în zodia Berbec le aduce nativilor o înclinație mai mare către sine, aceștia fiind preocupați de modul în care arată. Pe de altă parte, există șanse importante să descoperi schimbări în plan financiar, astfel că este nevoie să acorzi atenție administrării banilor.

Taur/Ascendent Taur

O fostă iubire ar putea să îți acapareze gândurile, însă nici noile legături nu par să fie prea inspirate. Evită totuși relațiile cu persoane care nu sunt disponibile din punct de vedere emoțional pentru că există șanse să rămâi dezamăgit. Alinierea Soare-Uranus din zodia Taur te va influența și va aduce schimbări neașteptate pentru care este nevoie să te adaptezi.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Nativii din zodia Gemeni se află într-o perioadă de deschidere, în care se remarcă sociabilitatea în grupul de prieteni. Există șanse mari să apară situații nerezolvate din trecut, ce pot ieși la suprafață și te vor bulversa.

Rac/Ascendent Rac

Planeta Venus vine cu o influență asupra carierei profesionale și poate crea numeroase oportunități în această direcție. Atunci când vine vorba despre prieteni, există șanse să apară surprize și chiar noi proiecte în care poți să te implici.

Leu/ Ascendent Leu

Săptămâna 2-8 mai se anunță una cu șanse notabile de schimbare în planul carierei, ce îți vor influența viitorul. Planeta Venus te ajută să studiezi și să fii mai deschis lucrurilor noi, pentru a putea face pași în direcția profesională pe care ți-o dorești.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Fecioarele pot descoperi că planurile lor sunt date peste cap de unele evenimente sau discuții, în contextul săptămânii ce urmează. Însă încrederea în propriile forțe ar putea fi cheia pentru a depăși dificultățile.

Horoscop săptămânal 2-8 mai
Horoscop săptămânal 2-8 mai

Balanță/Ascendent Balanță

Intrarea lui Venus în Berbec aduce pentru Balanțe noi ipostaze în relațiile amoroase, legăturile de cuplu urmând să se îmbunătățească. Următoarea perioadă va fi una pasională, în care pot ieși însă la suprafață și unele secrete.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Conjuncția dintre Soare și planeta Uranus are loc și la nivelul relațiilor, fapt care va duce la neprevăzut în viața Scorpionilor. Fie că este vorba de cuplu, ori colaborări noi. Planeta Venus ar putea însă să aducă îmbunătățiri la nivelul sănătății și al locului de muncă.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Săgetătorii redescoperă pasiunea pentru flirt și aventură în această perioadă, având o capacitate uimitoare de cuceritori. Acești nativi pot intra în idile, care nu vor fi însă de lungă durată. Situațiile neprevăzute de la locul de muncă ar putea să le schimbe însă planurile.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Săptămâna 2-8 mai este o perioadă în care să te apropii de familie și de cei dragi. În plan sentimental pot apărea răsturnări de situație, în timp ce copiii ar putea să necesite mai multă atenție din partea ta.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Devii extrem de stimulat mental în perioada următoare, fapt care te determină să începi să spui lucrurilor pe nume, după ce ai reprimat unele sentimente. De asemenea, ai șanse mari să negociezi contracte, însă ai grijă să nu fi luat prin surprindere de aspecte ce țin de familie și cămin.

Pești/Ascendent Pești

Planeta Venus din Berbec influențează zona financiară a Peștilor, existând șanse importante de creștere a veniturilor în această perioadă. Ai grijă însă la cheltuieli. De asemenea, există ocazia de a afla vești surprinzătoare în zilele săptămânii 2-8 mai.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...