Horoscop sâmbătă, 9 iulie 2022. Zodia care își folosește intuiția pentru a lua decizii

Astrolog Roxana Lușneac 08.07.2022, 20:47
Horoscop sâmbătă, 9 iulie 2022. Zodia care își folosește intuiția pentru a lua decizii

Ziua de sâmbătă se anunță una relaxantă pentru majoritatea nativilor, care aleg să se recreeze alături de cei dragi. Pe de altă parte, unele zodii din horoscop preferă să se avânte în diferite provocări. Indiferent de planurile fiecăruia, nativii vor putea apela cu încredere la culorile și cifrele care le aduc noroc pentru a atrage șansa de partea lor.

Horoscop sâmbătă, 9 iulie 2022. Ce au pregătit astrele pentru astăzi

Berbec

Astăzi îți poate fi destul de greu să te abții să reacționezi din instinct, mai ales că Jupiter aduce amploare și amplificare asupra tuturor emoțiilor pe care le simți în diverse situații. Încearcă să rezolvi tot ceea ce a rămas restant, pentru o mai buna liniște mentală. Cifra 1 și culoarea albastru deschis îți poartă noroc.

Taur

Aspectele actuale te ajută să te pui în ordine atât din punct de vedere mental, cât și în direcțiile în care îți împart energia. E un moment bun pentru a face planuri de vacanță împreună cu partenerul de viață sau cu prietenii. Ai nevoie să evadezi un pic de la treburile zilnice. Culoarea alb și cifra 7 îți aduce noroc.

Gemeni

Astăzi este posibil ca cei din jurul tău să te invite într-un loc ieșit din comun sau pur și simplu să ai chef să socializezi mai mult. E destul de dificil să îți controlezi cheltuielile în acest moment, mai ales ca vrei să profiți de tot ce ai mai frumos. Folosește culoarea alb și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Rac

Astăzi este o zi în care poți să beneficiezi de foarte multă energie pozitivă din partea astrelor, având în vedere că Jupiter aduce expansiune în tot ceea ce ține de relațiile cu familia și prietenii, iar aici poți profita de niște oportunități. E un timp bun pentru spiritualitate și pentru a folosi cifra 7 și culoarea Topaz pentru mai mult noroc.

Leu

Intuiția ta este cea care te ajută astăzi să iei cele mai bune decizii. Nu este ușor să treci peste acele blocaje sau frici, de aceea ai nevoie să stai departe de grupuri mari de oameni și să încerci să îți petreci timpul cu oameni de calitate a căror energie te încarcă întru mod pozitiv. Folosește cifra 3 și culoarea alb pentru mai mult noroc.

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să iei o pauză de la tot ce înseamnă viața socială online. Vibrațiile actuale te ajută să eviți acele lucruri care nu îți aduc pace, lăsând loc doar lucrurilor care te încarcă cu energie pozitivă. E momentul să te gândești mai mult la tine și la ceea ce îți dorești. Folosește cifra 4 și culoarea verde deschis pentru mai mult noroc.

Horoscop sâmbătă, 9 iulie 2022. Zodia care își folosește intuiția pentru a lua decizii
Horoscop sâmbătă, 9 iulie 2022

Balanță

Dacă în ultima perioadă nu prea ai avut timp să ai grijă de tine sau să te odihnești așa cum ar trebui, acum este un moment ideal pentru a începe să faci activități care te încarcă cu energie pozitivă. Prietenii îți sunt aproape, iar asta te ajută cel puțin din punct de vedere mental. folosește cifra 5 și culoarea galben deschis pentru mai mult noroc.

Scorpion

Luna este cea care în acest moment îți aduce popularitate și îți crește nivelul energetic. E un moment bun pentru a încerca să fii destul de selectiv cu activitățile care îți consumă timpul. E un moment bun pentru întâlnirile cu prietenii și pentru activitățile legate de creativitate.

Săgetător

Astăzi este posibil să încerci să fii ceva mai liniștit, lăsând la o parte anumite lucruri care te-au supărat în trecut și încercând să pui o bază solidă a unei relații importante din viața ta. E un moment bun pentru a te relaxa și pentru a folosi cifra 7 și culoarea crem pentru mai mult noroc.

Capricorn

Vibrațiile actuale poți să îți aducă tot felul de provocări în drumul tău astăzi, dar totul se rezolvă cu bine atunci când ai prietenii aproape. E un moment bun pentru a crea noi alianțe și pentru a scăpa de fantomele trecutului. Poate că a venit momentul să fii tu șeful. Culoarea albastru închis și cifra 2 îți aduc Noroc.

Vărsător

Nu trebuie să te simți vinovat dacă astăzi ai nevoie să te pui pe tine pe primul loc. Aspectele actuale sunt destul de intense și pot să te determine încerci să intri în viața celor din jurul tău cu anumite planuri sau sugestii, însă trebuie să te abții dacă nu îți dorești neapărat acele lucruri. Culoarea verde închis și cifra 1 îți aduc noroc.

Pești

Este posibil ca astăzi tot mai multe persoane să aibă nevoie de atenția ta, dar asta nu înseamnă că tu trebuie să îți consumi toată energia în această direcție. Încearcă să faci o selecție atunci când vine vorba de timpul personal și de activitățile pe care de ce să le practici împreună cu cei dragi. Cifra 5 și culoarea portocaliu deschis te aduce noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...