Horoscop sâmbătă, 18 aprilie. Gemenii stabilesc o excursie romantică

Redacția IMPACT 17.04.2020, 20:09
Horoscop sâmbătă, 18 aprilie. Gemenii stabilesc o excursie romantică

În acest sfârșit de săptămână, ce va coincide și cu sărbătorile Pascale, nativii Gemeni pot da dovadă de foarte multă inițiativă. Sunt mai creativi ca de obicei, așa că vor face toate cele necesare pentru a putea fi remarcați. Și această zodie nu e singura care va aplica planurile avute, fără a sta pe gânduri.

Horoscop sâmbătă, 18 aprilie. Gemenii stabilesc o excursie romantică

Berbec

Horoscopul de sâmbătă, pe 18 aprilie 2020, arată că Berbecii vor putea petrece mai mult timp pe afară. Dacă le este permis acest lucru și stau la casă, acești nativi se vor ocupa și de treburile din gospodărie. Este o zi bună pentru detașare, mai ales de atribuțiile de la locul de muncă. Pentru mulți Berbeci poate fi o oportunitate foarte bună să petreacă și mai mult timp în sânul familiei. Se vor reconecta cu o persoană dragă sufletului lor, cu care poate nu au mai vorbit de multă vreme.

Taur

Taurii pot avea de-a face cu oameni foarte influenți, motiv pentru care carisma lor le va putea deschide noi uși. Au parte de noi oportunități, de care pot să profite chiar și în contextul actual. Există posibilitatea să fie chiar convocați și într-o discuție foarte serioasă, pe plan profesional, chiar și-n mediul online.

Gemeni

Gemenii sunt vedetele horoscopului, în acest final de săptămână. Sâmbătă vor avea parte de o zi foarte bună, mai ales în plan amoros. Ar putea avea parte de o surpriză foarte mare, din partea partenerului sau a persoanei iubite. De aceea, vor fi mai în formă ca oricând și vor face chiar și planuri pentru viitor. Există mari șanse ca acestea să includă și o excursie foarte romantică.

Rac

Racii trebuie să dea dovadă de mai mult tact, mai ales în relațiile cu persoanele de la locul de muncă. Vor înțelege că de multe ori colegii îi pot ajuta cu treburile legate de serviciu și că este mai bine să ca acestea să nu intervină și în viața personală. Potrivit observator.tv, nativii se vor putea sesiza și vor deveni cu mult mai prudenți. Relațiile de apropiere, în sfera profesională, nu sunt tocmai cele mai recomandate. Glumele se pot transforma în ipostaze cu mult mai intime și trebuie să fie cu băgare de seamă la acest aspect.

Leu

Leii se simt mai în formă ca oricând, deoarece le-a fost stârnit spiritul de aventură. Indiferent de vremurile trăite, acești nativi vor putea să își recapete strălucirea de altădată, ba chiar vor face câteva planuri de viitor. Se pot arăta mai curioși față de posibile călătorii, fiind pe punctul de a face chiar demersuri pentru următoarea vacanță. Este o metodă excelentă de-a petrece timpul rămas liber, mai ales că e un bun prilej să facă și anumite economii.

Fecioară

Fecioarele se simt ajunse la capătul puterilor, în ceea ce privește un prieten, fie un apropiat. Este vorba despre o persoană care și-n trecut le-a cauzat anumite neplăceri. De aceea, nu trebuie să ezite și de această dată să ia chiar și măsurile necesare. Trebuie să fie hotărâți și în ceea ce privește planul sentimental și să spună exact ce își doresc într-o relație.

Horoscop sâmbătă, 18 aprilie. Gemenii stabilesc o excursie romantică
Gemenii pot face o excursie romantică, în acest sfârșit de săptămână

Balanță

Nativii născuți sub semnul Balanței vor avea parte de un moment mult visat: le vor arăta tuturor că sunt un spirit liber. Dar acest lucru va însemna și că pot supăra un apropiat, fie o persoană la care țin foarte mulț. Totodată, dacă vor fi diplomați, se vor putea preocupa mai bine și de cei mai sensibili, cu care este reomandat să discute cu mult tact, pentru a nu stârni supărări.

Scorpion

Pentru Scorpioni a venit vremea să își pună în aplicare acele planuri pe care până acum nu le-au împărtășit nimănui. Dacă sunt îndrăzneți în ceea ce le privește inițiativa și spiritul creativ vor putea culege roadele muncii lor chiar mai repede decât se așteptau. Este un moment foarte bun să facă o schimbare majoră în viața lor și nu trebuie să se gândească la compromisuri.

Săgetător

Săgetătorii au parte de o zi în care îi ajută pe alții, mai ales pe cei aflați la anaghie. De aceea poate este bine să se gândească și la natura spirtuală a vieții lor, pentru că nu doar lucrurile materiale sunt cele care contează. Vor descoperi toate acestea, iar în plan sentimental vor constata că e mai bine să înceapă o relație romantică nouă.

Capricorn

Capricornii au parte de câteva situații neprevăzute pe care trebuie să le înfrunte. De aceea, unele pot părea fără o rezolvare, dar trebuie să rămână foarte optimiști. Dacă vor privi lucrurile cu calm se vor putea îndrepta și spre o reușită. Vor putea primi și ajutorul sperat pentru a face față mai ușor perioadei pe care o traversează.

Vărsător

Vărsătorii au surpriza să constate că deși nu au mai discutat de multă vreme cu anumite persoane, acele relații nu s-au distanțat. Ba din contră, pentru că printre preocupări vor putea introduce mereu și socializarea cu cei dragi. Vor descoperi că anumite persoane sunt foarte fericite să audă vești de la ei.

Pești

Peștii au parte de o surpriză din partea unei persoane apropiate. Totul va face ca starea lor să se schimbe cu totul și poate fi vorba chiar și despre un cadou pe care este posibil să îl primească. Surprizele îi bucură foarte tare pe acești nativi și vor constata că sunt mai entuziasmați ca de obicei. Vor putea la rândul lor să facă anumite investiții.

Urmăriți Impact.ro și pe