Horoscop rune 5 – 11 decembrie 2022. Gemenii primesc un cadou mult așteptat, previziunile lui Mihai Voropchievici

Badea Violeta 04.12.2022, 21:06
Horoscop rune 5 – 11 decembrie 2022. Gemenii primesc un cadou mult așteptat, previziunile lui Mihai Voropchievici

Horoscop rune 5 – 11 decembrie 2022, realizat de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale pentru toți cei 12 nativi ai horoscopului european au fost realizate de celebrul specialist în astrologie și numerologie. Află ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte. Cine va avea noroc în această săptămână și cine va trece prin anumite cumpene!

Horoscop rune pentru săptămâna 5 – 11 decembrie

Berbec

Aceasta este o săptămână bună pentru tine, în care poți să mergi cu toată viteza înainte în urmărirea obiectivelor și oportunităților tale. Nu uita că ai tot ce îți trebuie pentru a realiza tot ceea ce îți dorește inima. Se întrevede o călătorie cu persoana iubită.

Taur

Vei avea parte de o săptămână magică. Banii nu vor reprezenta o problemă pentru tine în perioada următoare. În plus, îți vei pune în aplicare toate planurile pe care ți le-ai stabilit.

Gemeni

Vei avea parte de o surpriză neașteptată din partea unui apropiat. Mai exact, această persoană îți va dărui un cadou pe care ți l-ai dorit de foarte multă vreme. De asemenea, astrele spun că ve-ţi petrece clipe minunate împreună.

Rac

Dacă ești singur, ai putea să te simți rapid atras de cineva pe care îl găsești stabil și de încredere. De fapt, această persoană ar putea chiar să te ajute să rezolvi problemele pe care le ai la locul de muncă. Dacă ai deja o relație, vei avea parte de momente romantice și surprize din partea persoanei iubite.

Leu

Este important să înveți să ai răbdare și să nu mai iei totul atât de personal, altfel vei avea parte de conflicte cu colegii, dar și cu membrii familiei. Treci printr-o perioadă stresantă, dar nu uita că este extrem de important să îți oferi timp să te relaxezi, să mănânci și să te odihnești.

Citește și Zodia pentru care anul 2023 aduce sume uriașe de bani. Acești nativi sunt norocoșii horoscopului!

Horoscop rune 5 - 11 decembrie 2022
Horoscop rune 5 – 11 decembrie 2022

Fecioară

S-ar putea să descoperi în această săptămână informații secrete care să îți schimbe întreaga viziune asupra situației actuale din viața ta amoroasă.

Balanţă

Ține garda sus! Sunt prea mulți cei care te subestimează și caută momente de slăbiciune pentru a le folosi împotriva ta. Nu le da această satisfacție. Ai grijă cu cine împărtășești secrete.

Scorpion

Schimbările pot fi extrem de dificile, însă schimbarea locului de muncă devine o necesitate pentru tine. Nu mai dai randament și nu mai ești mulțumit de salariul pe care îl primești.

Săgetător

Nativii născuți sub semnul Săgetătorului vor reuși să dea lovitura în săptămâna 5-11 decembrie. Aceștia vor avansa la locul de muncă și vor primi o mărire de salariu.

Capricorn

Aceasta este o săptămână bună pentru tine. Cea mai mică scânteie are suficientă putere pentru a ilumina cel mai întunecat cer, dar cu condiția să fie bine hrănită. Permite-ți să fii deschis la idei noi și oferă-ți sprijinul plin de iubire, pentru a vedea aceste idei fructificate.

Vărsător

Ai putea avea parte de conflicte sau cheltuieli. Este timpul să înveți să te controlezi, altfel vei avea foarte mult de pierdut. De asemenea, ai grijă la bani! Ai tendinţa să arunci cu ei în vânt.

Peşti

S-ar putea să ai impresia că în viața ta amoroasă s-au întâmplat o mulțime de nimicuri. Din fericire, acest lucru este pe cale să se schimbe. Dacă ești singur, vei emana acum o încredere superbă care te poate ajuta cu siguranță să atragi romantismul.

Citește și Schimbări financiare în horoscop la începutul iernii. O zodie greu încercată dă lovitura!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...