Horoscop rune 23-28 mai. Zodia care dă lovitura pe toate planurile, anunță Mihai Voropchievici

Beatrice Dumitru 23.05.2023, 13:57
Horoscop rune 23-28 mai. Zodia care dă lovitura pe toate planurile, anunță Mihai Voropchievici

În horoscopul din această săptămână există mai multe fenomene astrologice de care trebuie să ținem cont. Cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte. Iată care sunt cele două zodii care vor înregistra succes pe plan financiar și vor avea de câștigat pe plan sentimental.

Horoscop rune 23-28 mai

Astrele vor face lumină în această perioadă în viața profesională și în cea sentimentală, dar și asupra sănătății. Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor, pentru fiecare zodie în parte, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3. Două zodii vor înregistra succes pe mai multe planuri.

Berbec

Berbecul primește deja un mesaj dublu. În primul rând, să se relaxeze, iar în al doilea rând, vizavi de o persoană pe care Berbecul o crede bolnavă. Relaxarea asta trebuie să survină datorită faptului că este atenționat că persoana pe care și-o închipuie bolnavă are o sănătate extraordinară.

Taur

Acești nativi vor triumfa pe plan financiar și se vor bucura de sume de bani importante pe care le vor primi, multe cadouri, diverse surprize și doar vești bune.

Gemeni

Gemenii nu vor mai fi reci și distanți, deoarece simbolul dragostei îi va acapara în această săptămână. Pentru cei care sunt implicați într-o relație, veștile sunt bune și există posibilitatea să își reînnoiască jurmămintele. Pentru Gemenii care sunt singuri, este perioada ideală în care o dragoste nouă, pasională, va apărea în viața lor.

Horoscop rune 23-28 mai. Zodia care dă lovitura pe toate planurile, anunță Mihai Voropchievici
Horoscopul runelor pentru perioada 23-28 mai.

Rac

Pentru Raci zilele următoare vor fi mult mai bune și mai productive față de cele care au trecut. Runele îi sfătuiesc să renunțe la povara trecutului.

Leu

Persoanele născute în acest semn zodiacal reușesc să găsească răspusnuri, soluții, pentru o problemă care le-a dat mari bătăi de cap.

Fecioara

Nativii născuți în această zodie trebuie să-și consolideze poziția, pe mai multe planuri. Dacă în ultimul timp s-au neglijat, acum le este recomandat să se mobilizeze și să se impună, doar așa vor reuși să triumfe și să aibă câștig de cauză în anumite circumstanțe.

Balanță

Balanțelor le este recomandat să fie extrem de atente și prudente la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Scorpion

Scorpionii trebuie să se pregătească pentru o schimbare foarte importantă pe plan familial.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o săptămână agitată și trebuie să se pregătească pentru a susține o mică bătălie, din care vor ieși, cu siguranță, învingători.

Capricorn

Această perioadă îi vor solicita pe Capricorni să depășească greutățile și provocările care vor apărea. Runa îi sfătuiește să fie puternici și consecvenți.

Vărsător

Acești nativi pot avea parte de surprize plăcute. Dar pentru asta rebuie să dea dovadă de răbdare, să aștepte și să nu forțeze mâna destinului.

Pești

Nativii din această zodie sunt câștigătorii acestei săptămâni și vor avea parte de o perioadă cu succes pe toate planurile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...