Horoscop rune 19-25 decembrie 2022. Zodia care primește vestea cea mare la început de săptămână, previziunile lui Mihai Voropchievici

Badea Violeta 19.12.2022, 11:23
Horoscop rune 19-25 decembrie 2022. Zodia care primește vestea cea mare la început de săptămână, previziunile lui Mihai Voropchievici

Horoscop rune 19 – 25 decembrie 2022, realizat de Mihai Voropchievici. Principalele previziuni astrale pentru toate cele 12 zodii ale horoscopului european au fost realizate de celebrul specialist în astrologie și numerologie. Vezi în rândurile următoare ce spun astrele pentru fiecare nativ în parte. Cine primește vestea cea mare la început de săptămână!

Horoscop rune pentru săptămâna 19 – 25 decembrie

Berbec

Începe un nou ciclu sufletesc în viața ta. O să-ți dai seama că lucrurile care înainte te deranjau, acum nu te mai deranjează. O parte din tine devine mai matură, mai blândă și poate un pic mai cinică.

Taur

În această săptămână, vei avea parte de o serie de schimbări. Trebuie să fii pregătit pentru orice. Să riști, să faci sacrificii, să lupți pentru visul tău. Urmează o perioadă grea, dar rezultatele te vor surprinde și nu vei regreta.

Gemeni

Ieși din carapacea ta și socializează mai mult. Acesta este momentul tău pentru alianțe și asocieri reciproc avantajoase și îmbucurătoare. Cu cât te apropii mai mult de oameni, cu atât ai mai mult de câștigat. De altfel, ei te pot ajuta să găsești rezolvarea la o problemă.

Rac

Elimină oamenii toxici din viața ta, altfel pot apărea conflicte. Totodată, șterge mesajele și corespondența veche. Schimbarea este în aer și lucrurile pozitive pot fi introduse doar atunci când ne luăm la revedere de la cele vechi.

Leu

Continuă să muncești, fiindcă vor veni și vremuri bune pentru tine. Vei avea parte de recompense, dar numai după întârzieri și un pic de frustrare. Relațiile pot fi tensionate, deoarece te poți simți folosit de cei dragi.

Citește și Bărbații din horoscop care mint cel mai mult. Nu trebuie să crezi deloc în ei!

Horoscop cu rune pentru saptamana 3-9 ianuarie
Horoscop rune, saptamana 19 – 25 decembrie 2022

Fecioară

Vei avea parte de un câștig nesperat. Poți primi o sumă de bani dintr-un proiect mai vechi. Te așteaptă o săptămână benefică, așa că profită din plin de ea.

Balanță

Un nou proiect îți va ocupa mintea și s-ar putea să descoperi că este mult mai mult de lucru decât te-ai gândit inițial. Dacă-l vei finaliza, însă, vei primi o sumă consistentă de bani.

Scorpion

Oamenii vor începe să te ia mai mult în seamă și s-ar putea chiar să primești recunoașterea pe care o meriți pe bună dreptate. Câștigurile și gloria ar putea fi ale tale și numai tu știi cât de mult te-ai luptat pentru a ajunge în acest punct.

Săgetător

Micile greșeli te pot costa mult mai târziu. Nu este momentul să te încrezi orbește în promisiunile nimănui, ci să proceezi cu prudență și măsură. Relațiile au de suferit atunci când vorbești fără să te gândești. Cuvintele jignitoare nu pot fi niciodată luate înapoi.

Capricorn

Călătoriile îți deschid mintea, îți lărgesc viziunea și ar putea deschide calea pentru unele noutăți interesante pe frontul afacerilor în săptămânile următoare. Rămâi deschis la semne. Nimic nu este o coincidență.

Vărsător

În sfârșit primești vestea pe care o așteptai încă de la începutul acestui an. În curând, se schimbă totul pentru tine. Este timpul să te bucuri de roadele muncii tale.

Pești

În curând vei afla un adevăr care îți va schimba sau care îți va marca viața. În adâncul sufletului tău, ești pregătit pentru o schimbăre majoră. Chestiunile bănești aduc ușurare.

Citește și Zodia pentru care anul 2023 aduce sume uriașe de bani. Acești nativi sunt norocoșii horoscopului!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...