Horoscop pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura

Diana Radu 20.01.2020, 18:28
Horoscop pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura

Astrologul și numerologul, Mihai Voropchievici vine cu un nou horoscop pentru 20-26 ianuarie 2020. Mihai Voropchievici este unul din cei mai importanți, dacă nu chiar cel mai important numerolog din plan local. Află ce se va întâmpla în intervalul specificat cu nativii zodiacului din materialul de mai jos.

Previziunile runelor pentru săptămâna 20-26 ianuarie 2020

Dacă vrei să știi ce ți-au rezervat astrele pentru săptămâna 6-12 ianuarie, specialistul Mihai Voropchievici are deja răspunsul. Astrologul are vești bune pentru toți nativii zodiacului. Iată ce previziuni a făcut acesta pentru fiecare zodie în parte.

horoscop, 20-26 ianuarie
Horoscopul pentru 20-26 ianuarie 2020

Horoscop Berbec

Pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal se anunță o săptămână excelentă. Nativii vor avea parte de câștiguri atât pe plan financiar, cât și profesional. În plus, toate lucrurile vor merge așa cum și-au propus și nimic nu le poate strica starea de spirit molipsitor de bună.

Horoscop Taur

În intervalul 20-26 ianuarie 2020, taurii vor avea parte de zile pline de stres în care își vor face nenumărate griji în legătură cu cineva drag. Sfatul astrologilor pentru acești nativi este să încerce să se relaxeze și să facă o vizită persoanei respective pentru a se asigura că totul este în regulă.

Horoscop Gemeneni

Pentru gemeni se anunță o perioadă presărată cu vești bune. De asemenea, nativii o vor duce bine și pe plan financiar. Pe plan sentimental vor primi un cadou neașteptat de la persoana iubită care-i vor impresiona și îi vor face să se simtă apreciați și iubiți.

Horoscop Rac

Și racii, la fel ca și taurii vor avea parte de o săprămână grea și plină de griji. Însă, spre deosebire de tauri, acești nativi vor reuși să învingă situațiile critice și să ducă cu bine la bun sfârșit săptămâna. Spre finalul intervalului vor reuși și să se relaxeze și să se detașeze de problemele cotidiene.

Horoscop Leu

Pentru lei, săptămâna aceasta este ocazia perfectă de a se reinventa și de a încerca să facă lucrurile într-un nou mod. Astfel, vor avea doar de câștigat. Ideile năstrușnice le vor fi foarte apreciate și le vor aduce un alt statut. Așadar, nativii sunt sfătuiți să profite la maxim de inventivitate.

Horoscop Fecioară

Fecioarele vor avea parte de fertilitate și belșug în acestă săptămână. În plus, tot ceea ce își propun să facă vor reuși. Însă, e nevoie de multă răbdare și totul va merge strună. Astrologii îi sfătuiesc pe acești nativi să fie vigilenți la prietenii care vor apărea de nicăieri.

Horoscop Balanță

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor avea de muncă în această săptămână, deoarece vor să-și consolideze poziția, la serviciu, acasă, dar și în societate. Așadar, vor avea parte de o perioadă grea, dar care în cele din urmă le va aduce rezultatele mult așteptate.

Horoscop Scorpion

Acești nativi se vor pune în sfârșit pe primul loc, își vor acorda timpul necesar și de ce nu își vor oferi un cadou mult visat. Astfel, se vor redescoperi și vor căpăta mai multă încredere în forțele proprii. În plus, vor descoperi că sunt chiar o companie plăcută.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii intră într-o zonă necunoscută, în care nu știu exact ce, dar ceva îi frământă. Sfatul astrologilor pentru acești nativi este să comunice deschis cu familia sau cu prietenii. Astfel, vor descoperi care este motivul sau cazua care nu le dă pace.

Horoscop Capricorn

Capricornii au planuri mari pentru această săptămână. Încep un nou job sau se mută într-o casă nouă. Cert este că vreme pentru noi începuturi, de aceea ideal ar fi să lase în spate trecutul și să privească cu mai mult optimism viitorul.

Horoscop Vărsător

Acești nativi vor avea parte de o sătpămână de devoalare a unor adevăruri importante. Vine un impact major, o rezolvare majoră. Acest adevăr este ca un efect de bumerang. Însă, orice ar fi, nativii vor reuși să facă față cu brio situațiilor critice.

Horoscop Pești

Peștii sunt cu gândul numai la distracție și la vacanțe. Acesta este un moment prielenic pentru a-și plănui viitoarele vacanțe și de ce nu pentru a face și niște economii. În rest, săptămâna va fi una plină de voie bună și de zâmbete.

Urmăriți Impact.ro și pe