Horoscop miercuri, 9 decembrie. Peștii trebuie să lase deoparte emoțiile

Astrolog Roxana Lușneac 08.12.2020, 19:06
Horoscop miercuri, 9 decembrie. Peștii trebuie să lase deoparte emoțiile

Cei 12 nativi din zodiac au parte de noutăți astăzi, conform previziunilor astrale din horoscopul de miercuri, 9 decembrie. Pentru a se bucura de noroc pe tot parcursul zilei, zodiile trebuie să țină cont de numerele norocoase: 4,18,47,56, dar și de culorile care aduc succes pe toate planurile: verde deschis și verde.

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Berbec

Încearcă să nu îți pui atenția doar asupra lucrurilor negative, ci să realizezi că acestea nu vor mai dura mult. Totul este doar un proces al universului și tu faci parte din el. E natural și ne transformă pe toți într-o măsură.

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Taur

Te simți destul de obosit din cauza evenimentelor din ultimul timp și cel mai indicat este să  ai grijă de sistemul tău nervos. Bea un ceai cald, încearcă să porți o conversație plăcută chiar și la telefon.

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Gemeni

Dacă ai anumite îndoieli legate de o persoană din anturajul tău la care ții, acestea trebuie exprimate cu diplomație. Nu este indicat să sari direct la concluzii, ci mai degrabă să dai o șansă acestei persoane de a-și spune părerea.

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Rac

Anumite persoane te pot dezamăgi sau nu îți îndeplinesc așteptările. Cu cât te implici mai mult în treburile celorlalți, cu atât mai tare vei vedea că nimeni nu e perfect sau că au avut motivele necesare pentru a acționa în acest fel.

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Leu

Anumite persoane din anturajul tău pot veni cu niște opinii solide în legătură cu un anumit subiect. Acestea îți pot schimba o perspectiva, mai ales că sunt bine intenționate.

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Fecioară

Încearcă să nu spui astăzi adevărul în față unor oameni care nu îl tolerează în general sau nu sunt pregătiți să îl accepte. Folosește-ți diplomația  și tactul, pentru că doar așa vei găsi o rezolvare problemelor tale.

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Balanță

Anumite subiecte care se discuta astăzi în jurul tău te pot scoate din starea de calm și echilibru, chiar dacă nu ești direct implicat. Încearcă să găsești adevărul din substratul situațiilor mai mult decât să cauți un vinovat.

Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac
Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Scorpion

Încearcă să nu ții în tine ceea ce simți și să comunici deschis.  Odată făcut acest lucru, situațiile tensionate vor trece că și cum niciodată nu s-au întâmplat.

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Săgetător

Ar fi indicat astăzi să nu spui direct ceea ce simți, mai ales că astăzi poți fi un pic cu capul în nori și poți să rănești prin vorbe destul de ușor. Încearcă să te ocupi și de pasiunile tale și de ce ai de făcut în liniște.

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Capricorn

Încearcă să îți organizezi treburile așa încât să ai timp să trimiți și acele email-uri sau răspunsuri restante. Nu ezista să semnalezi atunci când ceva nu merge conform așteptărilor tale.

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Vărsător

În loc de a te critică singur pentru ceea ce simți, mai bine încearcă să accepți că nu ești perfect și e bine așa.  Anumite situații au nevoie de un proces lung de analiză, ideci acesta nu se face într-o zi.

Horoscop miercuri, 9 decembrie – Pești

Încearcă să fii foarte rațional deși anumite emoții fie te dau peste cap, fie te provoacă să spui lucruri care nu sunt reale. Anumite vești legate și de sectorul muncii pot să te agite, dar lasă-le să se rezolve și de la sine. E doar o perioada.

Urmăriți Impact.ro și pe