Horoscop miercuri, 25 august. Balanțele au nevoie de o schimbare majoră

Astrolog Roxana Lușneac 24.08.2021, 19:33
Horoscop miercuri, 25 august. Balanțele au nevoie de o schimbare majoră

Horoscop miercuri, 25 august. Balanțele au nevoie de o schimbare majoră. Culorile norocoase ale zilei zunt verde și portocaliu, iar numerele ce aduc noroc sunt 1, 6, 9, 10, 17, 24 și 32.

Horoscop miercuri, 25 august. O zodie are nevoie de întâlniri cu oameni veseli

Berbec

Dacă până acum aveai planuri mai serioase, astăzi poți decide că e momentul tău să fii liber și să faci doar ce îți dorești. Dorințele personale primează, iar Luna nouă de zilele trecute îți influențează și astăzi aspectul financiar, ceea ce ar putea să te bucure.

Taur

Astăzi poți să nu-ți dorești să faci lucrurile ca la carte, ci mai degrabă să te sustragi de la responsabilitățile serioase, lăsându-i pe cei din jur să contribuie la finalizarea treburilor tale. Întâlnirile cu oameni buni și veseli te vor ajuta.

Horoscop miercuri, 25 august. Balantele au nevoie de o schimbare majora
Simboluri ale zodiilor

Horoscop miercuri, 25 august. O zodie trebuie să aibă încredere în forțele proprii

Gemeni

Poți să te retragi astăzi să lucrezi într-un spațiu doar al tău sau pur și simplu ai nevoie de intimitate pentru a putea să-ți pui ideile în ordine. Lucrul productiv vă atrage și rezultate pe măsură, trebuie doar să ai încredere în propriile forțe.

Rac

Casa a 8-a este a regenerării, a păsării Phoenix, ceea ce arată că poți să găsești resurse acolo unde credeai că nu mai există nicio șansă. Dacă în trecut ai făcut anumite investiții financiare, acum poți să vezi cum acestea încep să-ți aducă rezultate pozitive.

Horoscop miercuri, 25 august. O zodie trebuie să aibă atenție la sănătate

Leu

Astrele te ajută să-ți faci ordine în gânduri și să scapi de ceea ce nu te mai definește, punând prioritate pe relațiile din jur cu persoanele dragi și pe armonie. Este important să faci o curățare energetică în viața ta, să te debarasezi de ce nu îți mai trebuie, pentru că astfel scapi și de blocaje.

Fecioară

Casa sănătății poate fi ușor afectată în această perioadă, iar atenția la neatenție poate să vă scape de neplăceri. Atunci când vine vorba de carieră, puteți începe să găsiți modalități noi de control asupra lucrurilor care în trecut vă aduceau probleme.

Horoscop miercuri, 25 august. O zodie are nevoie de mai multă grijă pentru sine

Balanță

Astăzi este o zi potrivită pentru a te întreba care sunt dorințele tale cele mai mari. Poate că ești pregătit din nou să te îndrăgostești sau să faci o schimbare de look. Oricare ar fi nou pas, trebuie să inviți romantismul și starea de bine în viața ta.

Scorpion

Uneori liniștea spune mai mult decât o mie de cuvinte. Mercur în casa imaginii personale te poate determina să ai o mai mare grijă de tine, de starea ta mintală și să îți găsești motivația în copii sau în sectorul câștigurilor financiare prin speculații.

Horoscop miercuri, 25 august. O zodie se poate întâlni cu o persoană specială

Săgetător

Astăzi poți să ai destul de multă energie așa încât să te ocupi foarte bine de lucrurile care au rămas restante de pe lista ta. Soarele îți dă curajul necesar pentru a depăși lucrurile negative din trecut și pentru a privi cu optimism spre viitor.

Capricorn

Astăzi poți simți nevoia să pleci într-o călătorie, să explorezi un oraș sau un loc nou care să te încarce cu energie pozitivă. Dacă vrei să-ți găsești iubirea este o zi bună pentru a avea o întâlnire cu o persoană interesantă.

Horoscop miercuri, 25 august. O zodie scapă de energiile negative

Vărsător

Aspectele astrale de astăzi îți sunt favorabile și Universul e mulțumit de progresul tău, mai ales că în ultima perioadă de timp ai înțeles cine ai fost și cine ai devenit în prezent, făcând pace cu propriul tău Eu. Alege de acum înainte să faci o carieră din ceea ce te bucură și te luminează.

Pești

Saturn aspectează casa spiritualității și a magiei, ceea ce înseamnă că poți să-ți alegi foarte ușor niște practici care să te ajute să scapi de energiile negative. Fie că e vorba de meditație, rugăciune sau faci curățenie, totul te ajută.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...