Horoscop miercuri, 25 mai 2022. Zodia Fecioară are o energie aparte

Astrolog Roxana Lușneac 24.05.2022, 22:25
Horoscop miercuri, 25 mai 2022. Zodia Fecioară are o energie aparte

Miercuri, 24 mai, astrele aduc vești bune pentru zodia Fecioară, care se va bucura de o energie aparte din partea Universului. Nici celelalte zodii nu sunt neglijate, iar unii dintre nativi se vor bucura de momente frumoase pe plan personal. Ce le rezervă horoscopul celor 12 semne zodiacale și pe care le afectează faptul că Mercur este retrograd.

Horoscopul zilei de miercuri, 25 mai

Astrologul Roxana Lușneac aduce, în fiecare zi, cele mai importante noutăți despre zodii pe impact.ro. Miercuri, 24 mai, culorile norocoase sunt gri și verde deschis, iar numerele care vă pot purta noroc sunt: 5, 20, 28, 31, 39, 40. Iată la ce trebuie să te aștepți de la ziua de miercuri, în funcție de zodie!

Berbec

Luna este cea care te ajută în acest moment să ai un nivel ridicat de energie și aura ta să strălucească. Folosește aspectele actuale pentru a pune prioritate asupra lucrurilor de care ai nevoie în acest moment în viața ta. Conversațiile pot fi destul de intense, mai ales atunci când vine vorba de sectorul financiar.

Taur

Astăzi poate fi o zi destul de liniștită pentru tine, în care trebuie să te ocupi foarte mult de lucrurile practice pe care le ai de făcut. E o zi bună pentru a te deconecta de la ceea ce simți vizavi de o situație și pentru a încerca să vezi dincolo de aparențe, pentru că universul îți arată tot felul de căi dintre care poți alege.

Gemeni

Astăzi este o zi în care poți să beneficiezi de oportunitatea de a te întâlni cu prieteni și cu cunoștințe pe care nu le-ai mai văzut de ceva timp. E un moment bun să ieși în zona ta de confort și chiar să cunoști personal acei oameni de care până în acest moment te-ai ferit cumva.

Rac

Astăzi este o zi în care poți primi destul de multă ghidare de la Univers sau pur și simplu de la intuiție. Aspectele astrale actuale te ajută să îți urmezi inima și să mergi spre acele scopuri la care visai de mult, numai că trebuie să iei totul logic în acest proces.

Leu

Lumea din jurul tău pare un loc mai bun de când ai început să pui mai multă pasiune în ce faci și poate chiar să devii ceva mai spiritual decât erai în trecut. Mercur îți aduce conexiune care să te susțină și te ajută să îți folosești energia într-un mod productiv.

Fecioară

Din punct de vedere energetic astăzi se pot simți foarte în formă, iar Mercur deși este retrograd îți activează creativitatea și te ajută să ieși din acele blocaje pe care le-ai avut până în acest moment. Stai însă departe de acei oameni care nu aduc nimic pozitiv în viața ta.

Horoscop miercuri, 24 mai 2022. Zodia Fecioară are o energie aparte
Horoscop miercuri, 25 mai 2022

Balanță

Viața ta amoroasă poate să beneficieze de susținerea pe care o primești din punct de vedere astral în acest moment. Universul este cel care se ocupă să îți crească nivelul de carisma, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îți fie frică să spui exact ceea ce gândești persoanei iubite.

Scorpion

Astăzi poți beneficia de o oportunitate prin care să evoluezi atât din punct de vedere mental cât și spiritual. Folosește aspectele actuale pentru a intra în discuții importante și pentru a negocia tot ceea ce ține de afaceri, finanțe, dar și pentru a te implica direct în subiecte emoționale.

Săgetător

Astăzi este o zi în care poți avea tot felul de evenimente interesante în viața ta, iar scopul acestora este de a activa sectorul personalității tale, a ego-ului. Folosește climatul actual pentru a încerca să te și distrezi, mai ales dacă sunt atâtea schimbări care pot să te bulverseze foarte ușor.

Capricorn

Nu trebuie să îți fie frică să spui cu voce tare ceea ce îți dorești în acest moment, mai ales dacă în ultima perioadă de timp nu simți că ai fost luat foarte în serios. Luna continuă călătoria sa într-un semn de foc, ceea ce îți crește vibrația personală și te ajută să te ocupi de treburile legate de casă.

 Vărsător

Astăzi este o zi în care poți să vorbești cu voce tare mult mai deschis și sincer despre ceea ce simți. Aspectele actuale îți dau curaj să lași să plece acele emoții mai delicate, care până în acest moment reprezentau o slăbiciune. Trebuie să pui foarte mult accent pe tine și pe curățarea ta energetică.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a pune prioritate pe lucrurile care sunt absolut necesare și pentru a căuta tot felul de modalități prin care să te bucuri de mai mult timp liber sau chiar poți face planul unei vacanțe. Saturn îți cere să pui limite acolo unde este necesar, pentru a nu regreta mai târziu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...