Horoscop miercuri, 10 august. Zodia care dă cărțile pe față și află cine îi este cu adevărat prieten

Astrolog Roxana Lușneac 09.08.2022, 22:19
Horoscop miercuri, 10 august. Zodia care dă cărțile pe față și află cine îi este cu adevărat prieten

Ziua de miecuri, 10 august aduce vești importante pentru toate cele 12 semne zodiacale. Unii nativi reușesc să își pună ordine în gânduri, în timp ce pentru alte zodii se anunță o zi decisivă. Iată care sunt previziunile astrale.

Horoscopul zilei de miercuri, 10 august

Berbec

Există posibilitatea ca în această perioadă să ai vise destul de ciudate sau chiar presentimente care își doresc să te ajute în drumul tău și în alegerile pe care le faci. Încarcă-te cu energie pozitivă de la culoare albastru deschis și folosește cifra 3 pentru mai mult noroc.

Taur

E un moment bun pentru a încerca să îți pui în ordine gândurile, dar și emoțiile. Aspectele actuale te ajută să scapi de orice durere pe care o aveai până în acest moment și aduc vindecare. E un moment bun pentru a te gândi la ambițiile tale profesionale, dar și pentru a folosi cifra 5 și culoarea galben deschis pentru mai mult noroc.

Gemeni

Aspectele actuale aduc o energie serioasă în discuție, ceea ce înseamnă că ești încurajat să-ți iei destinul în propriile mâini și să lași în spate pe oricine și orice te-au ținut în loc în ultima perioadă de timp. Folosește culoarea alb și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Rac

Aspectele actuale se pot simțit destul de grele și intense în acest moment, mai ales dacă este vorba de anumite gânduri care nu îți ies din cap sau de o tendință de gelozie. Încearcă să ai mai multă încredere în tine și în propriile decizii. Folosește culoarea roz și cifra 8 pentru mai mult noroc.

Leu

Aspectele de astăzi te pot face să te simți foarte motivat în tot ceea ce întreprinzi pe parcursul zilei. Încearcă să îți faci încă de dimineață o listă cu lucrurile pe care le ai de făcut, pentru că așa vei avea timp în partea a doua a zilei să profiți de momente frumoase de relaxare. Folosește culoarea bej și cifra 9 pentru mai mult noroc.

Horoscopul zilei de miercuri,10 august
Horoscopul zilei de miercuri,10 august

Fecioară

Vibrațiile actuale sunt extraordinare pentru a lucra la o o nouă variantă a ta, mult mai bună, mai pozitivă axată pe vizualizare și pe meditație. E un moment bun pentru a fi productiv și pentru a te organiza. Folosește culoarea roz deschis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Balanță

Aspectele actuale sunt foarte pozitive atunci când vrei să te împaci sau să te revezi cu anumite persoane cu care nu ai mai vorbit de ceva timp. E un moment bun pentru a trece peste trecut și pentru a îmbrățișa prezentul cu tot ce îți oferă el mai bun. Folosește culoarea mov închis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Scorpion

Aspectele actuale te ajută să adopți anumite reguli noi sau să stabilești termenii și condițiile sub care se va desfășura o relație importantă din viața ta. E un moment bun pentru a te gândi mai mult la tine. Folosește culoarea verde deschis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Săgetător

Anumite tensiuni pot apărea atât în sectorul romantic, cât și în cel a relațiilor de business. Energia actuală este destul de grea, mai ales atunci când implică si neînțelegeri legate de sectorul financiar. Folosește culoarea coral și cifra 8 pentru mai mult noroc pe tot parcursul zilei.

Capricorn

Încă de dimineață aspectele pot fi foarte intense și pot crea valuri atunci când vine vorba atât de ceea ce simți tu, cât și de ceea ce simt cei dragi. Încearcă să abordezi totul într-un mod inteligent și chiar să te joci cu cuvintele atunci când e cazul. Folosește culoarea denim și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Vărsător

Poți da încă de dimineață de o oportunitate prin care să găsești o încheiere a unei situații care ți-a stat în minte în ultima perioadă de timp. Începi să te simți în apele tale, mult mai sigur din punct de vedere emoțional. Folosește culoarea portocaliu deschis și cifra 2 pentru mai mult noroc.

Pești

Începi să nu mai ai răbdare atunci când vine vorba de prietenii false sau de oameni care găsesc tot felul de motive pentru a crea o dramă. Începi să vezi mai clar cine îți este loial și cine nu, iar asta e un lucru bun. Folosește culoarea alb sidef și cifra doi pentru mai mult noroc.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...