Horoscop marți, 9 noiembrie 2021. O zodie trebuie să-și asculte intuiția 

Astrolog Roxana Lușneac 08.11.2021, 23:33
Horoscop marți, 9 noiembrie 2021. O zodie trebuie să-și asculte intuiția 

Horoscop marți, 9 noiembrie 2021. O zodie trebuie să-și asculte intuiția. Culorile norocoase sunt galben și mov, iar numerele ce-ți aduc noroc sunt 2, 4, 10, 14, 16 și 30.

Horoscop marți, 9 noiembrie 2021. Berbec și Taur

Berbec

O zi de toamnă destul de promițătoare pentru toate inițiativele voastre. Îți organizezi timpul liber alături de cei dragi. Te-ai putea lăsa tentat de bricolaj, gastronomie, grădinărit, în fiecare hobby vei găsi astăzi o mare satisfacție personală.

Taur

Configurație astrală sub aspectul lui Venus și a Lunei în Capricorn îți aduce astăzi o frumoasă seninătate interioară și o putere de luare a deciziilor pe care o folosești în gestionarea situațiilor complicate din cadrul familiei.

Horoscop marti, 9 noiembrie 2021. O zodie trebuie sa-si asculte intuitia
Simboluri ale zodiilor

Horoscop marți, 9 noiembrie 2021. Gemeni și Rac

Gemeni

Aspectele de astăzi îți pot aduce o stare de spirit bună. Nu-ți face griji de problemele care vin din trecut, spiritul tău mereu activ și plin de viață îți permite să depășești orice eșec și chiar unele tulburări intime datorate creșterii și scăderii tonusului și dispoziției tale.

Rac

Planeta care te inspiră, Mercur, ocupă semnul Scorpionului in harta ta și îți oferă o zi de armonie în grupul tău social, mai ales dacă te-ai născut între 5 și 10 iulie. În cercul de prieteni te poți exprima într-un mod deschis, senin, fără să-ți fie teamă că vei fi judecat. Acolo îți găsești susținerea.

Horoscop marți, 9 noiembrie 2021. Leu și Fecioară

Leu

Marte și Soarele sunt corpuri cerești desemnate pentru a trece la acțiune și reprezintă puterea de decizie, iar ele vă ajută în această azi, mai ales dacă aparțineți primului și al doilea decan. Rezolvați unele situații rămase restante cu diplomație, dar și cu fermitate.

Fecioară

Luna în Capricorn „bate” la ușa ta și tu răspunzi cu timiditatea și incertitudinile care te caracterizează de obicei. Intuiția te ajută in acest moment (poți avea chiar și vise premonitorii), dar tendința semnului tău este să nu dorească să le ia in serios, preferând analiza rațională, într-un cadru care respectă întotdeauna un fel de ordine convențională, științifică, acceptată de toți.

Horoscop marți, 9 noiembrie 2021. Balanță și Scorpion

Balanță

Acțiunea revigorantă și eficientă a aspectului lui Saturn este benefică pentru zodia ta, iar aceasta continuă să-ți aducă energie și dinamism. Încearcă să nu te stresezi astăzi pentru lucrurile care nu-ți convin pe moment, mai ales daca știi că nu vor dura.

Scorpion

Astăzi profiți de un tranzit mai vesel și mai norocos decât în ziua precedentă. Luna în semnul Capricornului, Soarele, Mercur și Marte alăturate în Scorpion vă oferă o raționalitate extrem de buna care impune respect in fața superiorilor.

Horoscop marți, 9 noiembrie 2021. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Din fericire, energia pozitiva a lui Jupiter continuă să vă deschidă uși in drumul vostru și oportunități. Poate că plănuiți o petrecere sau o vacanță de sărbători. Aveți grijă să fiți mereu amabili cu cei din jur, pentru ca puteți ușor să răniți sentimente.

Capricorn

Astăzi este o zi de noiembrie foarte generoasă pentru mulți dintre voi, dragi Capricornii. Venus, Soarele, Luna, Neptun, Mercur, Marte, Uranus și Pluto, toate se aranjează într-un aspect  benefic pentru evoluția voastră. E ca și cum lumea este astfel la picioarele tale.

Horoscop marți, 9 noiembrie 2021. Vărsător și Pești

Vărsător

Bucură-te de această zi cu vivacitatea ta tipică și folosește-ți acea notă de extravaganță care te-a caracterizat întotdeauna. Te sprijină, în general, Jupiter și Saturn în conjuncție în semnul tău, mai ales dacă te-ai născut în primul și al treilea deceniu.

Pești

Suișurile și coborâșurile de tonus și dispoziție te pot afecta această zi, însă nu permiți nimănui sa-ți strice ziua. Luna și Venus se afla într-un aspect benefic din zodia prietenoasă Capricorn, iar Soarele se afla în Taur, ceea ce-ți aduce spor in toate.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...