Horoscop marţi, 8 iunie. Taurii trebuie să îşi asculte intuiţia, Balanţele fac investiţii financiare bune

Astrolog Roxana Lușneac 07.06.2021, 19:45
Horoscop marţi, 8 iunie. Taurii trebuie să îşi asculte intuiţia, Balanţele fac investiţii financiare bune

Nativii din zodiac așteaptă să afle dacă ziua de marți, 8 iunie, le aduce vești bune la horoscop. Se pare că astrele sunt favorabile pentru o parte dintre semnele astrale, mai ales dacă vorbim despre zodii precum Taurii, care ar putea avea de câștigat dacă își ascultă intuiția. De asemenea, Balanțele ar putea să beneficieze de pe urma investițiilor care se preconizează în această zi. Pe de altă parte, culorile norocoase ale zilei ar putea aduce un plus de șansă. Alege auriu și verde deschis, dar și numerele norocoase: 2, 18, 21, 24, 34, 45 pentru beneficii în plus din partea astrelor.

Horoscop marți, 8 iunie. Ce spun astrele despre nativii din zodiac

Berbec

Unele lucruri pe care vi le doriți sunt fie la distanță, fie încă nu puteți ajunge la ele din alte motive. Important este să faceți pace în familie și să rezolvați discuțiile rămase cu un răspuns clar.

Taur

Sunt multe lucruri care v-au luat pe nepregătite și încă procesați informațiile așa cum vi s-au dat. Încercați să vă ascultați intuiția mai mult decât ego-ul pentru a găsi o rezolvare.

Gemeni

Micul benefic vă ajută să vedeți lucrurile într-o manieră pozitivă astăzi și să reușiți să dați de capăt unor probleme care vă supărau de mult timp.

Rac

Marte vă face mai ambițioși și nu tot timpul acest lucru convine celor din jur. Încercați să aplanați conflictele cu diplomație și răbdare, până nu iau amploare.

Leu

Casa carierei este cea care are nevoie de atenția voastră și acolo se întâmplă evenimente interesante. Pentru a nu scăpa lucrurile de sub control trebuie să fiți corecți în primul rând cu voi înșivă.

Fecioară

În unele privințe legate de muncă sau chiar de relațiile pe care le-ați dezvoltat acum puteți simți o detașare. Nu mai este nimic la fel și toate evenimentele v-au schimbat și modul de a gândi.

Horoscop marți, 8 iunie 2021
Horoscop marți, 8 iunie 2021

Balanță

Casa câștigurilor prin speculații și cea a copiilor este influențată în acest moment de marele benefic Jupiter, ceea ce vă ajută să luați cele mai bune decizii legate de cei mici sau de investiții financiare.

Scorpion

Parteneriatul de viață este aspectul în care în acest moment vă solicită atenția și acolo trebuie să încercați să faceți toate lucrurile corect. Nu lăsați ego-ul să decidă pentru voi, ci raționalul.

Săgetator

Micul benefic vă ajută să vă organizați și să reușiți să vă terminați cu succes o mare parte din treburile restante. Încercați să nu lăsați toate evenimentele din ultima perioadă să vă aducă o stare pe care nu v-o doriți.

Capricorn

Chiar dacă Saturn este în semnul vostru și lucrurile nu se mișcă rapid, trebuie să vă bazați pe faptul cu marele benefic este în casa care vă susține vouă interesul și vă ajută să luați decizii bune pe termen lung.

Vărsător

Acasă aveți anumite lucruri de rezolvat și poate chiar și la serviciu. Pe de altă parte și sectorul copiilor este cel care are nevoie de atenția și susținerea voastră.

Pești

Anumite secrete pe care le-ați ținut de mult timp, acum pot ieși mai ușor la iveală  și poate că e și timpul să spuneți adevărul pentru a scăpa de orice presiune din exterior.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...