Horoscop marți, 3 noiembrie. Câștiguri substanțiale pentru Tauri

Astrolog Roxana Lușneac 02.11.2020, 17:40
Horoscop marți, 3 noiembrie. Câștiguri substanțiale pentru Tauri

Horoscop marți, 3 noiembrie. Numerele norocoase ale zilei sunt 2, 4, 34 ,45 și 56. De asemenea, nu uitați și de culorile care vă aduc noroc marți iar acestea sunt alb, argintiu și mov.

Horoscop marți, 3 noiembrie

Berbec

O legătură de prietenie sau de familie vă ajută să vă ridicați moralul. Anumite persoane vin la voi fie în căutarea de sfaturi, indicații și idei, iar asta va arată că intelectul vostru este unul apreciat, dar și modul vostru de a analiza și face lucrurile.

Taur

Câștigurile vin prin prisma propriei munci, iar familia și prietenii vă susțin. Deși poate că simțiți faptul că cineva din umbră nu este atât de fericit pentru voi, dar asta nu este problema voastră. Fiecare face propriile alegeri despre cum privește o situație.

Gemeni

Discuțiile cu cei dragi sau cu anumiți colegi vă binedispun, deși de la idee la bani mai e ceva. Încă simțiți că nu ați obținut ceea ce v-ați dorit, dar sunteți determinați să nu va lăsăți. Persuasiunea e cheia.

Horoscop marți, 3 noiembrie

Rac

Ai respectul și simpatia celor din jur, iar asta îți dă încredere în tine. Muzică, desenul sau arta în general te pot ajuta să te relaxezi, mai ales că ai nevoie după ultima perioada de timp. Încearcă să faci lucruri care nu supără direct partenerul de viață, ci mai degrabă încearcă să-l implici și pe el.

Leu

Spui lucrurilor pe nume și din inima, iar asta fie că convine sau nu unora, iar de aici nu prea există alte opțiuni în această privința. Tu îți respecți cuvântul și programul, iar dacă ei nu fac așa poate trebuie schimbată abordarea voastră.

Fecioară

Acasă reușiți să puneți lucrurile într-o ordine, la fel și la serviciu. Anumite informații vă pot face să fiți curioși și determinați să cunoașteți și mai multe despre acel subiect. Ai încredere în univers și în semne că totul îți este scos în cale la momentul potrivit.

Balanță

Lucrezi mult, iar în același timp te gândeșți că ar trebui să faci și economii pentru lunile viitoare. Timiditatea sau faptul că nu poți să le spui tuturor în față ce gândeșți undeva pot creea un blocaj. Important este să nu îți bați acum capul cu asta și să îți vezi de prioritățile tale.

Scorpion

Eforturile pot fi îndreptate spre a obține niște câștiguri, un teren, o casă sau alte bunuri materiale. Uneori câte o schimbare vă face să simțiți cum va încărcați cu energie pozitivă. Aveți grijă și de aspectul sănătății, iar prevenția este cea mai bună metodă.

Săgetător

Aveți grijă de sănătatea voastră, deoarece semnele de slăbiciune ale organismului pot fi tratate încă de la început. Somnul este cea mai bună metodă de refacere a organismului, așa că nu ar strică să încercați să-l ameliorați cu ajutorul remediilor naturale.

Capricorn

Astăzi poți să scoți ce e mai bun din tine iar pentru asta vei avea ajutor din partea persoanelor apropiate. Nu refuza ajutorul lor.

Vărsător

Astazi astrele vă sfatuiesc să aveti grija la micile detalii, deoarece aceasta fac diferenta mai mult ca niciodata. Unii oameni sau situatii nu vă sunt intocmai pe plac, dar actionati abia dupa ce ati analizat toate variantele.

Pești

Anumite alimente nu vă sunt chiar benefice, iar asta vă poate da o stare de disconfort. Anumite câștiguri sau activități care vă bucură pot fi un pic amânate din diverse motive. Parte bună este că nu e vina voastră, doar unele lucruri necesită un pic mai mult timp.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...