Horoscop marţi, 28 decembrie 2021. Zodia care va învăţa o lecţie foarte importantă

Astrolog Roxana Lușneac 27.12.2021, 22:00
Horoscop marţi, 28 decembrie 2021. Zodia care va învăţa o lecţie foarte importantă

Ce ne rezervă zodiile pentru ziua de marți, 28 decembrie? Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, vine cu răspunsurile pe care le așteaptă toți nativii. Culori norocoase ale zilei sunt roz si roșu, în timp ce numerele norocoase ale acestei zile de marți sunt 3,10,12,13,15,20,43.

Horoscop marți, 28 decembrie

Ziua de marți vine cu noi previziuni astrale pentru cele 12 semne ale zodiacului. Gemenii pot trece printr-o situație care nu le este pe plac, în timp ce Scorpionul își găsește echilibrul de care are nevoie. De asemenea, Peștii sunt sfătuiți să renunțe la influențele negative din viața lor.

Berbec

Poate că ai interpretat greșit o situație în trecut sau s-a produs o eroare de strategie în ceea ce ține de un sector importantă din viața ta. Aspectele actuale arată impulsivitate și cumva o lipsă de control asupra ce se întâmplă în acest moment, de aceea trebuie să ai mai multă răbdare.

Taur

În acest moment nu pot să arăți celor din jur ceea ce simți cu adevărat, iar asta te deranjează cumva pentru că nu ești obișnuit să ții emoții ascunse. Ai răbdare pentru că totul se va dovedi a fi în favoarea ta în viitor.

Gemeni

Aspectele actuale te pot face să ții anumite secrete sau să fii blocat într-un loc sau pe o poziție în ceea ce ține de serviciu. Cumva aspectele planetelor din prezent te fac să treci cu demnitate printr-o situație care nu îți este neapărat pe plac.

Rac

Aspectele actuale vã confirmă că sunteți puternici, că vă bazați pe o foarte bună intuiție în tot ceea ce ține de muncă voastră și de eforturile pe care le depuneți să vă integrați din punct de vedere social.

Leu

Dacă până acum ați stat evitați să priviți adevărul în ochi sau să nu recunoașteți anumite greșeli, schimbări pe care vreți le adoptați, cumva aspectele de astăzi vă obligă să renunțați la un optimism fals și să fiți sinceri exprimând ceea ce vă doriți voi de fapt.

Fecioară

Încercați să nu lăsați mândria să preia controlul asupra modului în care judecați anumiți oameni sau anumite acțiuni pe care aceștia le fac. Bazați-vă doar pe propriile resurse și pe acțiunile voastre, pentru că nimic altceva nu depinde de voi.

Horoscop marţi, 28 decembrie 2021. Zodia care va învăţa o lecţie foarte importantă
Horoscop, marți 28 decembrie.

Balanța

Poate că a venit momentul să faceți un pas în spate și să evaluați situația în care sunteți în acest moment. Nu ar strica să încercați să înțelegeți ce este mai bine pentru voi înșivă, înainte de a vă gândi la ceilalți.

Scorpion

Aspectele actuale îți pot aduce fericire și chiar satisfacții, pentru că în sfârșit după multă așteptare si îndurare reușești să-ți găsești un echilibru. Din fiecare lecție pe care ne-o dă viață avem ceva de învățat, iar tu de aici ar trebui să înveți să te relaxezi mai mult.

Săgetător

Încearcă să elimini părțile negative din viața ta și să pui mai mult accent pe lucrurile care te leagă de divinitate sau pe sentimentele care te fac cu adevărat fericit. Universul ține cu tine și te ajută să îi atragi pe cei din jur de partea ta.

Capricorn

Aspectele actuale îți pot aduce anumite câștiguri, ceea ce te stabilizează din punct de vedere financiar în acest moment. Anumite obstacole care au stat în calea ta în ultimii ani de zile încep să dispară.

Vărsător

Dacă cineva în trecut ți-a greșit, acum se poate îndrepta către tine cu energie pozitivă. Era timpul să se facă dreptate într-o situație care în trecut ti-a pus nervii la încercare. Meritai această recompensă, că acum să poți respira ușurat.

Pești

Poate că a venit momentul să renunți la influențele negative din viața ta sau pur și simplu să încerci să nu te mai concentrezi atât de mult pe partea materială lucrurilor. Lucrurile pot scăpa de sub control dacă nu schimbi ceva sau dacă nu cauți un sfat înțelept.

Urmăriți Impact.ro și pe