Horoscop marți, 25 mai. Zodia care trebuie să renunțe la anumiți oameni

Astrolog Roxana Lușneac 24.05.2021, 19:06
Horoscop marți, 25 mai. Zodia care trebuie să renunțe la anumiți oameni

Chiar dacă mulți dintre nativi se confruntă cu unele probleme în această perioadă, astrele vin cu vești bune la horoscop, pentru ziua de marți, 25 mai. În timp ce una dintre zodii trebuie să lase deoparte relațiile cu anumiți oameni, alta va beneficia de energia lui Marte pentru a-și pune planurile în mișcare. Totodată, culorile norocoase ale zilei, alb și bej, aduc un plus de șansă nativilor, care sunt ghidați și de numerele norocoase ale horoscopului: 2, 14, 34, 36 și 44.

Horoscop marți, 25 mai. Ce au pregătit astrele pentru această zi

Berbec

Astăzi puteți rezolva mai ușor anumite probleme legate de serviciu, dar în același timp vă ocupați și de casă și de ceva ce trebuie achiziționat. Comunicați cu partenerul de viață pentru a lua decizia cea mai bună.

Taur

Astăzi sunteți destul de ambițioși, iar Marte vă dă energie pentru a reuși să demarați proiectele pe care le-ați tot gândit în ultima perioadă de timp. Atenție la accidentele minore.

Gemeni

În ultima perioadă lucrurile fie s-au mișcat mai încet, fie încă nu au adus rezultatele dorite. Trebuie să aveți răbdare și să fiți persuasivi. Dar pentru a vedea mai bine totul trebuie să fiți calmi.

Rac

Unele lucruri trebuie schimbate, fie că vorbim de stilul de viață sau de niște decizii de moment care pot strica mult. Fie că vă apucați de sport sau chiar să faceți un tratament, totul trebuie să vă îmbunătățească stilul de viață.

Leu

Micul benefic vă aduce satisfacții mici, dar destul de multe pentru o zi a săptămânii care aparent pare obișnuită. Bucurați-vă de moment și de propriile realizări.

Fecioară

Fie că vă dați sau nu seama de susținerea pe care o aveți în acest moment de la planeta voastră guvernatoare – Mercur, acum este un moment în care puteți să vă măriți câștigurile prin comunicare și angajarea în activități productive.

Ce spun astrele la horoscop pentru ziua de marți, 25 mai
Horoscop marți, 25 mai

Balanță

Liniștea voastră psihică este cea care contează foarte mult în acest moment, iar pentru asta dacă mai trebuie să renunțați la anumite obligații sau la anumiți oameni, merită efortul.

Scorpion

Vă puneți familia și copiii pe primul loc, iar din acest motiv va trebui să renunțați la ceva pentru a le face lor o bucurie sau pentru a câștiga niște beneficii.

Săgetător

Marele benefic Jupiter este de partea voastră în deciziile pe care le luați, de aceea astăzi este un bun moment pentru a lăsa trecutul în urmă și pentru a vă ocupa de viitor.

Capricorn

Susținerea pe care o primiți de acasă sau din familie este cea care vă ajută în acest moment să respirați ușurați. Știți că nu sunteți singuri.

Vărsător

Unele lucruri pe care le-ați tot ținut ascunse în sufletul vostru în ultima perioadă de timp trebuie lăsate să iasă. Fie că discutați cu un bun prieten sau cu cineva din familie, vă va face să vă simțiți mai bine să spuneți cu voce tare tot.

Pești

Fie că vreți să vă organizați o vacanță, fie deja aveți ceva în plan pentru weekend, astrele vă susțin să vă bucurați și să profitați din plin de sentimentul că ceva bun se va întâmpla.

Urmăriți Impact.ro și pe