Horoscop marți, 22 iunie. Berbecii trebuie să lase orgoliul la o parte

Horoscop marți, 22 iunie. Berbecii trebuie să lase orgoliul la o parte

Nativii din zodiac află ce le rezervă astrele la horoscop pentru ziua de marți, 22 iunie. În timp ce Berbecii se văd nevoiți să renunțe la orgoliul caracteristic, Gemenii au parte de surprize plăcute. Pe de altă parte, și alte zodii au parte de vești bune din partea planetelor care le guvernează. Cu toate acestea, pentru a aduce un plus de noroc în viața ta în această zi, poți apela la ajutorul culorilor, alegând alb și verde, dar și numerele norocoase: 4, 13, 24, 34 și 45.

Horoscop marți, 22 iunie. Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac

Berbec

Ego-ul poate fi cel care vă conduce astăzi în tot ceea ce întreprindeți, dar totuși trebuie să fiți atenți la acțiunile voastre pentru a nu-i răni pe cei din jur. Familia, casa și activitățile legate de aceste aspecte sunt cele care vă preocupă în acest moment cel mai mult.

Taur

Nu prea vrei să stai în casă sau chiar la birou și simți că ai avea nevoie de o ieșire în aer liber și de multă relaxare. Poți începe să plănuiești o călătorie pe care o vei face cât de curând împreună cu persoana iubită sau cu prietenii.

Gemeni

Câteva surprize pot veni în drumul vostru astăzi, iar unele din ele pot fi plăcute, iar altele vă pot pune la cheltuială. Aspectul actual din Rac vă afectează casa banilor și a câștigurilor pe termen lung, iar aici trebuie să fiți atenți și precauți.

Rac

Dacă simți că ai nevoie de ajutor, nu ezita să îl ceri persoanelor în care ai cea mai mare încredere. Având  susținerea planetelor, dar și a celor din jur, îți este mai ușor să crezi în tine și în propriile decizii pe care trebuie să le iei curând.

Leu

Astăzi este începutul unei vindecări spirituale sau a unui proces de regenerare de care aveai atâta nevoie. Poate că e momentul să plănuiești o vacanță sau o ieșire în natură alături de cei dragi.

Fecioară

Partenerul de viață are nevoie de atenția sau de ajutorul vostru și trebuie să începeți cumva să vă implicați în interesele acestuia. Nu ar strica să-i faceți o surpriză plăcută romantică. La serviciu lucrurile stau în general bine, conform acestei perioade.

Horoscop marți, 22 iunie. Ce previziuni astrale sunt anunțate pentru fiecare zodie în parte
Horoscop marți, 22 iunie

Balanță

Eforturile pe care le-ai depus până acum nu au rămas neremarcate și cineva îți urmărește progresul din umbră. Important este să rămâi pe același drum pe care ai fost până acum și o oportunitate va veni în calea ta curând.

Scorpion

Ai multe idei și parcă îți dorești tot mai mult să reușești să exprimi celor din jur tot ce gândești. Casa Încrederii în propria persoană și a înțelepciunii se activează și asta atrage oamenii să vină în jurul tău.

Săgetător

Oamenii din jur te pot susține  în tot ceea ce ține de deciziile pe care trebuie să le iei, iar acesta este un lucru bun. Din punct de vedere financiar, ar trebui să începi să pui la o parte mici sume de bani care te vor ajuta pe viitor.

Capricorn

Noi prietenii, noi parteneriate se anunță în următoarea perioadă de timp, iar acesta este un lucru bun. În sfârșit începeți să vă faceți conexiuni de calitate, iar astăzi este o zi bună pentru a începe să vă stabiliți niște obiective pe termen lung.

Vărsător

Persuasiunea și perseverența sunt cele care te vor ajuta să ajungi la rezultatele dorite. Astăzi încearcă să adopți niște obiceiuri sănătoase de care să te ții și care îți pot aduce un real succes. A fi organizat înseamnă a fi productiv.

Pești

O surpriză plăcută poate veni din partea unui membru din familie sau chiar din partea partenerului de viață. Casa câștigurilor în plus prin speculații se activează, ceea ce înseamnă că veți sta din punct de vedere financiar foarte bine curând.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...