Horoscop marți, 22 decembrie. Balanțele nu trebuie să forțeze nota

Astrolog Roxana Lușneac 21.12.2020, 19:26
Horoscop marți, 22 decembrie. Balanțele nu trebuie să forțeze nota

Horoscop marți 22 decembrie aduce noutăți pe care toți nativii zodiacului nu trebuie să le ignore. Sărbătorile sunt la câțiva pași așa că deja începe să se resimtă oboseala, însă resursele de energie sunt catalizate de mirosul mesei de Crăciun și de dorința de a fi în tihnă alături de cei dragi. Numerele norocoase ale zilei sunt 2, 34, 57 și 59, în timp ce culorile care favoriează șansa în această zi de decembrie sunt roșul, rozul și movul.

Horoscop marți 22 decembrie. Ce spun astrele pentru fiecare zodie

Berbec

Anumite treburi nu pot fi amânate iar ele tind să va solicite o mare parte din timp. Acest aspect nu prea le convine însă celor din jur, mai ales familiei și persoanei iubite. Încercați să găsiți un echilibru.

Taur

Nu este o zi bună pentru a face negocieri, ci mai degrabă pentru a va adapta situației actuale. Dați-i timpului timp și bucurați-vă de cei dragi sau de surprizele pe care le plănuiți.

Gemeni

Un ajutor pe care îl tot căutați poate veni din afară locului de muncă sau de la persoane cu care nu ați avut nicio legătură până în prezent. Nu ezitați să întrebați și să cereți sprijinul dacă aveți nevoie de el.

Rac

Anumite treburi trebuie făcute acum, anumite plăti poate trebuie efectuate, iar asta te poate stresa un pic mai mult că de obicei. Partea bună este că tu ai mereu un As în mânecă și posibil să apelezi fie la cunoștințe, fie la banii economisiți.

Leu

Anumite proiecte sau planuri de viitor îți dau energia necesară în prezent, dar și entuziasmul de care aveai nevoie. Fă anumite acțiuni de caritate, petrece timp cu cei dragi și rezolvă ce a rămas restant din treburi.

Fecioară

O situație din trecut poate reveni în prezent, iar asta îți va ocupă. Partenerul de viață are nevoie de timpul lui în acest moment, iar asta poate să va supere. Încercați să înțelegeți că tot prin ce treceți acum e un proces de evoluție care durează.

Balanță

Aveți grijă de sănătatea voastră și la cât munciți, pentru că în această perioada orice efort se resimte a fi mai mare. Ocupați-vă cu activități de rutină mai mult și gândiți-vă și la cei dragi.

Săgetătorii rezolvă lucruri din trecut

Scorpion

Deși câștigurile nu sunt extraordinare, ele sunt suficiente în acest moment să îți acopere anumite dorințe sau inițiative. Cheia este organizarea, iar la asta te pricepi de minune.

Săgetător

Nu neglijați anumite semne pe care vi le da organismul. Anumite treburi din trecut pot reveni acum pentru a fi rezolvate, iar asta este bine, chiar dacă pe moment nu va fac nicio plăcere.

Capricorn

Astrele predispun că trebuie să munciti mult să obțineți anumite beneficii, iar asta nu va sperie în mod normal, dar acum trecem printr-o perioada deosebită și efortul necesitat poate fi unul mai mare.

Vărsător

Problemele care apar astăzi au nevoie de timp și de răbdare pentru a fi rezolvate. Cu toate că pe de-o parte aveți parte de o situație financiară bună,pe de altă cheltuielile sunt destul de mari.

Pești

Anumite decizii pot fi luate în grabă, iar aceste impulsuri financiare va cam costă. Încearcă să păstrezi un echilibru în tot ceea ce faci, pentru a nu a avea neplăceri mai târziu.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...