Horoscop marți, 17 ianuarie 2023. Zodia Leu îi poate conduce pe ceilalți. Avertisment pentru Fecioară

Anca Manolica 16.01.2023, 22:12
Horoscop marți, 17 ianuarie 2023. Zodia Leu îi poate conduce pe ceilalți. Avertisment pentru Fecioară

Horoscop zilei de marți, 17 ianuarie 2023, vine cu vești importante pentru aproape toți cei 12 nativi ai zodiacului. Soarele și Pluto se întâlnesc într-o conjuncție în zodia Capricorn, situație care ar putea scoate la iveală secrete, manipulări și jocuri de putere. Forța noastră interioară greu de doborât ne va fi de ajutor, dar va trebui să avem grijă la manifestarea autorității și la ambițiile duse la extrem.

Horoscop zilnic 17 ianuarie

Berbec

Contextul astrologic te poate ajuta să obții ceva ce ți-ai dorit, însă te atenționează că trebuie să ai grijă la imaginea și reputația ta. Așa cum poate fi vorba de o oportunitate profesională de a te face remarcat, poate fi vorba și despre un discurs sau o situație care te pune într-o lumină proastă.

Taur

Convingerile tale sunt greu de demontat, mai ales că te caracterizează încăpățânarea. Va fi greu acum să recunoști că ai greșit cu ceva sau că nu deții adevărul într-o chestiune cu care te confrunți. Astfel, poți avea parte de unele evenimente care să-ți arate că trebuie să renunți, să schimbi anumite principii de viață.

Citește și: Horoscopul chinezesc 2023, anul Iepurelui. Ce schimbări aduce în viața zodiilor

Gemeni

Contextul astrologic de astăzi îți cere mai multă atenție la administrarea bunurilor comune cu alții, de exemplu a bugetului comun în cuplu sau a banilor pe care-i investești cu alții.

Nu lua deocamdată decizii financiare. Conjuncția de astăzi este favorabilă vieții intime, pentru reaprinderea pasiunii în cuplu, însă atenție la gelozii și infidelități.

Citește continuarea horoscopului de marți, 17 ianuarie 2023, pe Playtech.ro.

De ce refuză să mai cânte Angela Similea?
Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...