Horoscop Mariana Cojocaru 21-27 august 2023. Zodia care poate să ajungă la depresii

Stan Filon 21.08.2023, 10:38
Horoscop Mariana Cojocaru 21-27 august 2023. Zodia care poate să ajungă la depresii

Astrologul Mariana Cojocaru a adus horoscopul pentru săptămâna 21-27 august. Astfel, am aflat care sunt zodiile care vor avea câteva zile de foc. Vor munci mult, vor trăi intens și vor avea rezultate peste așteptări.

Horoscop Mariana Cojocaru 21-27 august 2023

Berbec

Cei născuți sub semnul zodiacal al Berbecului Berbec se bucură de conjuncția Soarelui cu Mercur retrograd. Săptămâna debutează cu o Lună albă conjunctă cu Marte. Aceasta este o perioadă plină de încercări, de tensiuni. Din păcate, lucrurile nu vor iei așa cum au fost calculate. Nu vă faceți planuri pline de detalii pentru că abia așteaptă Mercur să vi le dea peste cap. Se anunță schimbări, tensiuni la locul de muncă sau în afaceri, zona socială și profesională este foarte activă.

Pot apărea probleme care să țină de sănătate, agitație, stres, nervozitate, deci sistemul nervos este foarte vizat. Nu e un secret faptul că și partea sentimentală poate să fie bulversată, adică emoții, trăiri, chestiuni legate de copii și de sortiți.

Horoscop Mariana Cojocaru 21-27 august 2023. Zodia care poate sa ajunga la depresii
Horoscop Mariana Cojocaru 21-27 august 2023. Zodia care poate sa ajunga la depresii

Taur

Horoscopul săptămânal 21-27 august spune că nativii din zodia Taur au în alinierile planetare Luna, care e patroana lor, și Marte care aduc cumva liniște în paradis. Trebuie să vă organizați cât mai bine, să faceți în așa fel încât să știți că totul este făcut ca la carte, că nu au rămas lucruri neîndeplinite, neînțelese, neetichetate.

A doua parte a săptămânii vine cu tensiuni, vibrații, magnetism de la Mercur retrograd, atenție la familie! Planeta aceasta va zăpăci lucrurile, trebuie să fiți cu ochii pe familie, pe domiciliu.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni îl au pe Mercur drept patron, deci dacă va retrograda, e clar că vor avea loc evenimente care să vă pună pe gânduri, în gardă. Apar anumite discuții de sau din familie, sunt scoase la lumină chestiuni nesoluționate, nediscutate, nerezolvate.

Lucrurile merg înfrânat și iau o turnură neașteptată. Trebuie luate în calcul toate vaiantele, mai ales atunci când ne aventurăm într-o afacere nouă.

Rac

Nativii din zodia Rac, zodie de Apă, vor avea parte de una caldă și alta rece datorită prezenței lui Lilith și a lui Venus retrograd prin cea de-a doua casă zodiacală. Dragostea trece prin stomac, deoarece Soarele intră în Fecioară și îi va face pe nativi să fie mai pragmatici.

Mercur, în tandem cu Marte și cu Luna, spune că în prima parte a săptămânii va trebui să purtați niște discuții importante care nu trebuie amânate.

Leu

Nativii din zodia Leu au avut zile bune datorită tranzitelor Soarelui, care le-a trimis energie bună, dar și zile rele, pentru că Lilith și Venus retrograd au venit cu energii belicoase care nu i-au lăsat să doarmă bine. În săptămâna următoare, Soarele părăsește zodia de domiciliu, dar rămâneți sub influența lui Lilith și a lui Venus retrograd.

Pentru femeile însărcinate, Lilith nu susține efortul, poate să aducă supărări, sarcini sau copii nedoriți. Sunt avertizări pentru a evita anumite situații nedorite, acest sfat poate fi important, deci țineți cont de el.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară trebuie să fie atenți în prima parte a săptămânii la sectorul sănătății, care este existențial. Mai ales persoanele cu afecțiuni cronice sau sensibilitate mare pentru aparatul digestiv. În cea de-a doua parte a săptămânii, intrați în horă!

Vom avea un Mercur retrograd care spune că hora Soarelui vine cu predare de ștafetă de la floarea soarelui către ceva care să însemne pe de-o parte pozitiv, rod, pe de altă parte – când Soarele intră în constelația voastră, pe 22 și 23 august – îl prindeți pe Mercur retrograd. Nu trebuie să luați totul ca fiind negativ, această planetă are un scop anume.

Balanță

Nativii din zodia Balanță vor avea parte de agitație maximă pe karma negativă pentru că există un cvintil cu planetele din Fecioară la trecerea în săptămâna următoare, dar și spre finalul perioadei. Se spune, ca și sintagmă pentru zilele următoare, „Ferește-mă, Doamne, de prieteni pentru că de dușmani mă feresc și singur/ă!” Fiți cu ochii în patru, deja lucrurile se precipită, este doar vârful icebergului în capul acesta de destin al Balanței. Nici nu știți ce urmează!

Scorpion

Cei născuți sub semnul zodiacal al Scorpionului au Soarele în natal, care este în cuadratură cu Venus retrograd și Lilith din Leu. Acesta aduce constrângeri și înfrânări, axa karmică atenționează asupra schimbărilor care țin de carieră, loc de muncă și de sănătate. Săptămâna debutează cu o conjuncție de Lună, Marte și Mercur, adică „Prietenul la nevoie se cunoaște!”. Doar că unii Scorpioni știu să păstreze prietenii, să lase loc de bună ziua, iar alții distrug pentru că așa este structura lor.

Aceștia consideră că nu există prieteni iar „The next is the best!”, o mentalitate complet greșită. De unde și distincția între spiritele superioare, cele care construiesc și păstrează, pentru că Scorpionul e o zodie fixă, și spiritele care nu știu să construiască pe termen lung, ci construiesc și distrug.

Săgetător

Horoscopul săptămânal 21-27 august. Nativii din zodia Săgetător au cuadratură pe zodii duble la intrarea Soarelui în Fecioară, cuadratură cu Venus, cu Neptun retrograd și cu Saturn retrograd. Se poziționează la o răscruce de drumuri, nu știu direcția corectă de mers și totul este foarte riscant. Este o săptămână supusă riscului!

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn au Pluto retrograd, care părăsise constelația Capricornului și se dusese în Vărsător, dar din nou s-a întors să vadă dacă acest nativ/ă a înțeles ce avea de făcut, câtă vreme a stat Pluto în Capricorn. Vorbim despre regăsire, reînnoire, regenerare. Vrea integritate și corectitudine, mai ales marchează anumite regrete existențiale sau care țin de conștiință.

Pun o presiune foarte mare pe psihicul Capricornului, o presiune interioară. Chiar dacă nativul are un psihic foarte solid, Pluto poate să-l sensibilizeze. Întrebarea din ultimii ani este: v-ați înțeles pe voi, ați înțeles chemările care țin de interior, care e misiunea voastră karmică pe pământ? Ați reușit să vă conectați la energia Universului și ați descifrat aceste mesaje care vi se adresează vouă? Dacă nu ați înțeles, de aici apare presiunea mai mare, mergând spre depresii, supărări, melancolie, pesimism.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător au luptă între spiritele superioare și cele inferioare. În ziua de azi, trăim un fenomen aparte: în loc să existe o temperanță ca fiecare să fie atent cum să evolueze mai bine, apar lupte și conflicte între aceste spirite.

Nu este o luptă de generații, ci una evolutivă. Pot apărea tensiuni foarte profunde în zona sentimentală, de familie sau de copii. Spre sfârșitul săptămânii rămâne doar Venus retrograd cu Lilith, adică sentimentele, relațiile, căsătoriile sunt luate la control de Univers. Și te saturi!

Pești

Nativii din zodia rămân cu Lilith și cu Venus retrograd, așa că atenția toată ar trebui să se îndrepte spre sănătate, unde pot apărea probleme serioase. Veți pune punctul pe i într-o chestiune partenerială datorită tandemului Mercur-Marte sau vor trebui luate anumite decizii ce nu mai pot fi amânate.

În familie, în carieră, în business sau străinătate, mulți dintre voi puteți pleca afară și deciziile să oscileze pentru că Peștele întotdeauna oscilează, ia greu deciziile, trebuie să știe exact care calea corectă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...